Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zna ji nekdo?
Re: Zna ji nekdo?
Nemá to žádnou výbavu, ale co je zajímavější, že je to první e63, co nemá aktivní řízení. To sem ještě nikdy neviděl:)
Keramicky lak ?:D no ja vidimze to je folie na tom aute nemam pravdu ?:)TANN3R píše:Nemá to žádnou výbavu, ale co je zajímavější, že je to první e63, co nemá aktivní řízení. To sem ještě nikdy neviděl:)
A pochybuji ze se dava keramika na foliiSweden píše:Ano, vypada to na stribrnou metlu

Ale tak zase to dobře vypadá v inzerci "TA" keramika na "MILÁČKOVI" za 70litrů
( možná chtěl napsat píčatek za 7 )

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket

Sweden píše:Ale tak zase to dobře vypadá v inzerci "TA" keramika na "MILÁČKOVI" za 70litrů( možná chtěl napsat píčatek za 7 )
To auto je po celolaku a je pomerne dost zachovale a vsechno co napsal tam opravdu udelal
já jsem ho u nás kdysi zahlédl (přesně tohle auto), ty kola na mě sice trochu tuning (styling 101 by byl lepší, když už), ale vypadá perfektně...
28/7 2016
a teď koukám konečně na výbavu... to je hodně slabý...
28/7 2016
a myslel jsem si, že jsou to ty 101 kola...zddan01 píše:no, ikdyž, dneska jsem viděl coupé v Mineralsilber s koly Styling 101 - jediné 20" co byly originál BMW na e63/64 a musím uznat, že fantazie:)
defacto tohle
http://www.e90post.com/forums/bpgarage. ... ew&id=7722

a teď koukám konečně na výbavu... to je hodně slabý...
Snejku však nikdo netvrdí, že tom ty věci od tebe nejsou udělaný, jenom se tady zarážíme nad tím že píše keramika na laku za 70k a má tam folii, takže tu keramiku má jako pod tou fólií kvůli případnému poškození při sundání, nebo má keramiku na fólii snad?Snejk píše:To auto je po celolaku a je pomerne dost zachovale a vsechno co napsal tam opravdu udelal

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
No a neni to spis tak,ze udelal celolak a na nem je karamika a cele to stalo 70? 

Já taky nemám dynamicTANN3R píše:Nemá to žádnou výbavu, ale co je zajímavější, že je to první e63, co nemá aktivní řízení. To sem ještě nikdy neviděl:)

Však já píšu o aktivním řízení, ne o dynamicu. Ten nemá tak půlka 6er v inzerci, ale aktivní řízení mají vždycky i ty největší socky.
Sorry pletu si pojmy s dojmy. A aktivní řízení taky nemám 

jenže ty máš šestiválec, takže vlastni 6er nemáš 

A hele, rejpal se probral 

no co, je to pravda 
k šestce patří prostě V8 a dynamic, bez toho to není šestka.

k šestce patří prostě V8 a dynamic, bez toho to není šestka.
Beztak je tam nejlepší v10
"(Dámy) a pánové, nechci se vás dotknout – kdo z vás to má?"
Jiří Paroubek, říjen 2007
Jiří Paroubek, říjen 2007
Vzhledem k tomu, že 90% toho co najedu nacourám po Praze, tak jsem spokojený s tím co mám 

Kluci, neznáte někdo? Kolega se zblbnul do šestky...
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw-r ... 6/17504946
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw-r ... 6/17504946