Ahoj,svítí mi ABS+ASC
multiměřákem jsem zjistil, že pravý čidlo ABS má jinej odpor než ostatní,tak jsem ho vyměnil,kontrolka zhasla a cca po týdnu se zase rozsvítila (občas na chvilku zhasne),ted jsem to napíchnl na diagnostiku a píše to chybu v pravym předním čidle a zadním levým + 71 Pump motor fault...chyba v kabelech nebo jednotka?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ABS
Re: ABS
Jak chceš aby ti lidi poradili když nenapíšeš auto jaké máš a model plus rok. Pak se dá zjistit více.
Ano na první pohled to vypadá jako jednotka ale každé ročníky měli své anomálie ...
Bud jsou to čidla nebo jednotka nebo elektronika mezi tím....ale nikdo neví auto ročník nic.
Často odchází jednotky či abs kostka která se dá repasovat ale taky pár lidem pomohlo vyměnit nekolik čidel abs na kolech a byl klid.
Například já jsem řešil něco podobného a bylo to abs/asc jednotkou u spolujezdce u staršího BMW 97 ročník.
Ano na první pohled to vypadá jako jednotka ale každé ročníky měli své anomálie ...
Bud jsou to čidla nebo jednotka nebo elektronika mezi tím....ale nikdo neví auto ročník nic.
Často odchází jednotky či abs kostka která se dá repasovat ale taky pár lidem pomohlo vyměnit nekolik čidel abs na kolech a byl klid.
Například já jsem řešil něco podobného a bylo to abs/asc jednotkou u spolujezdce u staršího BMW 97 ročník.