Problem mam v tom, ze zadni desticky mi vydrzi vzdy polovinu toho co predni.
Jezdim prevazne dalnice, predni mi vydrzi bezne 70000km, zadni o polovinu min.
Po vymene zadnich desticek a kotoucu, pise iDrive dojezd tusim 70 nebo 80000km, jezdim, kilometry do vymeny ubyvaji, ne vzdy ale po cca 30000 ujetych km, mi zacne jakoby brzdit zadek a z niceho nic tam mam dojezd 3000km, kotouce fialove a smrad.
Prvni vymenu zadnich jsem absolvoval v neautoarizovanem servisu (Pupici), menili pouze desticky a ne kotouce, jelikoz splnovali BMW normu min. 18mm. Vydrzeli cca tech 30000km. A rekli mi, ze to "muselo" neco pribrzdit, coz je pravda.
Auto melo v te dobe platnou Car Garrantie, tak jsem zajel do autoarizovaneho servisu Cartec Praha. Tam mi byla sdelena "kravina" a to, ze se to stalo proto, ze nemenili i kotouce

Takze jsem si u nich nechal vymenit komplet "zadek" za origo BMW, no a situace se opakuje, po ujeti cca 40000km, desticky v haji (smrad ze zadnich kol) a iDrive ukazuje 3000km.
Navstivil jsem tedy znova Cartec Praha s tim, ze tu zavadu chci reklamovat, tam se mi vysmali, ze chci reklamovat desticky po 40000km. Ten den jsem byl v jinych servisech (autorizovany a neautoarizovany) a bylo mi sdeleno, ze se s timto uz setkali a ze toto zpusobuje stara verze SW.
Jo a jako perlicka Cartecu byla, ze mi povidali, ze zadni desticky se sjedou driv, nez predni, jelikoz zadek brzdi vic.
Co si o tom myslite, uspeji s reklamaci ? Auto je uz po zaruce.
Diky za info.
Roman.