Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 nove radio
-
X5 nove radio
Zdravim,
rad bych vymenil radio, mam bmw x5, 2006 facelift, 3d 160kw manual.
Orig. radio je sileny. I na tu dobu bylo za zenitem. Chlapi, kteri opravuji bmw za Brnem, tak rikali, ze to.lidi meni za dobry radia z ciny a dokonce to.komunikuje s gps atd.
Radio ma moznost na tel. navigaci a v kufru je.cd menic a dvd.
Kdyby jste byli tak hodni a vite o dobrem radiu, budu rad za tipy a odkazy.
Moc dekuji
rad bych vymenil radio, mam bmw x5, 2006 facelift, 3d 160kw manual.
Orig. radio je sileny. I na tu dobu bylo za zenitem. Chlapi, kteri opravuji bmw za Brnem, tak rikali, ze to.lidi meni za dobry radia z ciny a dokonce to.komunikuje s gps atd.
Radio ma moznost na tel. navigaci a v kufru je.cd menic a dvd.
Kdyby jste byli tak hodni a vite o dobrem radiu, budu rad za tipy a odkazy.
Moc dekuji
- Don
Re: X5 nove radio
Sam jsem si ho koupil do E39 a uz bych stejnou chybu nikdy neudelal. Je hezke, ze to umi usb, mp3, sd karty, filmy a ja nevim co jeste, ale je take spousta veci co to neumi a nebo stoji pekne z h*** - totalne na nic navigace, ktera tu a tam vyda skrek v nejvyssi hlasitosti - skoro na infarkt a deti v sedackach to vzdycky vzbudi. Neumi to menit podsvit, pres to, ze to v nabidce je a v noci to sviti jak. Neumi to dynamicky menit hlastiotost podle rychlosti tak jako original, takze porad tocis koleckem. Veci na obrazovce lze potvrdit pouze dotykem, tlacitko je tam uplne na nic. Regulace hlasitosti je uplne na prd, protoze tyhle radia maji vyssi vykon, takze jiz na hlasitost 5 to hraje docela dost. Tim, ze se pohybujes v techto hodnotach a ne nekde v pulce, tak jsou to obrovske skoky. Nemuzes pres to ladit BC a jeste to poradne nepasuje do palubky, protoze je celni panel prochu prohnuty. Vsechny ty ficurky bych ozelel, jen aby to fungovalo tak jako original. Jenze do toho meho pekace bych to uz nekoupil.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
- Don
A jeste na jednu podstatnou vec jsem zapomel... nekvalitni mikrofon u handsfree. Skoro nikdo me poradne neslysi a musis se k tomu naklanet 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
-
tyjo, diky moc za podrobnou recenzi...a o jake radio teda slo? takhle, dicela casto se mi na displeji objevi.klikyhaky, uz jsdm.to.jednou nechal spravovat a proste mi to radio prijde kdyz to.prezenu, jak.kdybych mel.domaci.kino a.prehraval bych veci z kotoucovyho.magnetofonu. je tedy nejake reseni, jak do toho dinosaura dostat trosku 21' stol.?
Mimo to co pise Don bych jeste upozornil, ze origo navi bere signal i z kol auta a perfektne slape i v tunelech.
Rozhodne bych si nechal puvodni DSP radio a nechal treba Falcona se mrknout na zesik, jestli neni na pul cesty do haje. Repas nestoji raketu.
Zvukove to taky neni zly, L7 to tedy neni ale me to v x5 hraje hezky.
Rozhodne bych si nechal puvodni DSP radio a nechal treba Falcona se mrknout na zesik, jestli neni na pul cesty do haje. Repas nestoji raketu.
Zvukove to taky neni zly, L7 to tedy neni ale me to v x5 hraje hezky.
ty jo tak srovnavat jak hraje X5 E53 a L7 do toho bych nesel, sem clekem nestastnej jak blbe hraje Hifi Pro v X5 oproti HiFi Pro V E65, za me to sou mini 3 lvl. Mozna je to tim ze me Flacon udelal repas u E65 na ASK za silenjsi koncaky. U X5 vylozene chybi sub to je pak cely v prrr. Jediny co se neda u audia X5 vytknout je hlasitost, ale kvalita hmm ta je pofidérní u tý číny to musí být megakatastrofa.
-
je to fakt pravek, chybi mi mp3, sparovani s bluetooth, navigace by nebyla spatna, kdyz uz to zabira tolik mista a ze mi.to.nepojede v tunelech asi zvladnu, takze reseni je spravit neco.co dela.obrazovku necitelnou aa nechat to byt asi ze, dat do.kufru 6 cd akey cau baby.
-
to fakt nikdo v x5 nema.funkcni neorigo radio s kterym.by byl.spokojenej?
- vlastnemec
Prostě neorigo je totál bastl je to napsané výše + nepustíš webasto pokud ho máš.
Nejlepší možné řešení je tam dát CIC https://www.youtube.com/results?search_ ... ic+bmw+e39
Nejlepší možné řešení je tam dát CIC https://www.youtube.com/results?search_ ... ic+bmw+e39
vlastnemec, tak to jsem vubec netusil, ze je neco takovyho mozne 

- Don
Kdyz pominu funkcnost tak to taky teda vypada 

V x5 subwoofer mam, je umisteny vpravo v kufru. Basuje to az prilis, basy mam hodne ubrane.Arnie_one píše:U X5 vylozene chybi sub to je pak cely v prrr.
Zesilovac mi repasoval Falcon a rozhodne nemuzu rict, ze to radio hraje spatne.
- Don
Mel jsem cca tohle, ale uz to nedelaji a stalo to o stovku vic.
https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E39-X5-E ... OSwIjJZXKm~
Kor jestli mas DSP bych se tomu obloukem vyhnul
https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E39-X5-E ... OSwIjJZXKm~
Kor jestli mas DSP bych se tomu obloukem vyhnul
To s tim kufrem jsem videl, prodava se to za 2,5 jenze to chce zesilovac + subwoofer a napojit.
Arnie> ja to mam original
SW je pod deklem vpravo v kufru, zadny dodelavany bastl

aha takze mas FL. Jelikož to skryješ origo deklem, tak tohle rozhodně bastl není.

-
no ale to stoji peknej hektar, ne? se divim, ze tam bmw misto menicu nedali gramofon, fakt ostuda
reakce na celou tu origo.bmw masinu
reakce na celou tu origo.bmw masinu
-
tak uz resime subwoofer, tak ci to radio teda? 

Kup tam nějaký čínský a nakrm to mp3 ať seš s dobou.
Přece tam nebudeš do dinosaura cpát gramofon za těžký love.
Chlapi tady jsou moc fosilní, nejdou s dobou a asi tomu moc nerozumí.
Přece tam nebudeš do dinosaura cpát gramofon za těžký love.
Chlapi tady jsou moc fosilní, nejdou s dobou a asi tomu moc nerozumí.

-
a nejakej.odzkousenej cinan? presne.o to mi.jde, mp3, pripojit telefon, nejaka navigace...no s tema.fosiliema, mam ledvinky, co se mi.libi.koupeny ale.neni.to.origo bmw, tak pacienti to neunasi