Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Pekná ale v Lotyšsku 

http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw-r ... 7/17477520
Já si nemůžu pomoct, ale tahle kombinace interiéru, hnědé barvy a kanál deklů se mě fakt líbí... Vím, že je to AAA, ropa atd... Cayenne měnit nehodlám, ale zajímavá je.
Já si nemůžu pomoct, ale tahle kombinace interiéru, hnědé barvy a kanál deklů se mě fakt líbí... Vím, že je to AAA, ropa atd... Cayenne měnit nehodlám, ale zajímavá je.
já spíš nechápu jak si může někdo objednat Merino na ty základní židličky
kombinace to neni zlá, ale tahle kára je dost zlá540david píše:http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw-rada-7/rada-7/17477520

Soc. výbava schovaná za neobvyklou barvu interiéru...
Už jenom, že má nachcáno v tom přednim světle hned na první fotce, dělá inzerát zajímavějším

edit: jak jsi na tom prosim u Cayenne se servisem? Da se to, nebo je potreba tiskarna penez ve sklepe? Resp. prachy jsou jedna vec, ale je kde to (rozumne) servisovat?
Nevím, jestli to tu bylo, ale dobrej úlet.
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-vů ... 67383.html
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-vů ... 67383.html
ano už tu byla...
jestli se mi to nezdá tak to to má i individual lak... tuhle barvu jsem teď nedávno viděl na jedné X6... neuvěřitelný - auto bílý na první pohled, ale odrazy proti světlu byly do modra. Vypadalo to divně, ale zajímavě... každopádně to bylo mnohem viditelnější než moje tmavá individual barva..
jestli se mi to nezdá tak to to má i individual lak... tuhle barvu jsem teď nedávno viděl na jedné X6... neuvěřitelný - auto bílý na první pohled, ale odrazy proti světlu byly do modra. Vypadalo to divně, ale zajímavě... každopádně to bylo mnohem viditelnější než moje tmavá individual barva..
Hele Cayenne je úplně v pohodě. Mám najeto 30 tis a celkově 270, motor benzín. Krom běžné údržby, olejů ve skříních a motoru nic. Teď chcíplo řízení a repasované vyjde na 8 tis. Je jasné, že pokud si koupíš Turbo tak to může být jiná. Ještě mě umírají vzpěry kufru, jsou po litru jedna. Měl jsem už kvanta aut, ale cayenne opravdu miluju. A na takovou almaru jede jako osobák. X5 je proti tomu stodola bez řízení. Jen ten interiér je ošklivej. Ale mám žlutou kůži a ta hodně vylepší.
Jinak top servis je PZ Cars v Praze na Bohdalci.
ty jo to nezní vůbec špatně... když vidim ty ceny starejch cayennů tak čumim jak blázen, vždyť už jsou i pod E65540david píše:Hele Cayenne je úplně v pohodě. Mám najeto 30 tis a celkově 270, motor benzín. Krom běžné údržby, olejů ve skříních a motoru nic. Teď chcíplo řízení a repasované vyjde na 8 tis. Je jasné, že pokud si koupíš Turbo tak to může být jiná. Ještě mě umírají vzpěry kufru, jsou po litru jedna. Měl jsem už kvanta aut, ale cayenne opravdu miluju. A na takovou almaru jede jako osobák. X5 je proti tomu stodola bez řízení. Jen ten interiér je ošklivej. Ale mám žlutou kůži a ta hodně vylepší.

škoda, že je to auto tak hnusný a hlavně uvnitř

sem si s tou sedmičkou fakt nasral do bot

Jo interiér ala Passat je hnus. Ale jinak nikde nic nevrzne a auto je opravdu mimořádně kvalitně zpracované. Nesrovnatelně více proti Q7 a Touaregu. A ty jízdní vlastnosti jsou opravdu mimořádně dobré na SUV. Trofnu si říct, že na okresce ti jen tak něco neujede. Geniální PASM je asi nejlepší stabilizace a většinu krizovek vyřeší paradoxně plyn. Pro srovnání E61 545i s DD projela zatáčku 110 víc ani ťuk a i s vypnutou stabilizací byl problém to udržet. Stabilizace ve 100 začala zasahovat a nic. Cayenne to projede taky 110. Sice vše bliká, ale jede furt. Na mokru nemá BMW šanci. Až mě překvapilo jak dobře ten mastodont jede. V rychlejších zatáčkách kolem 150 má BMW navrch to je jasný.
zní to vše pěkně ale zrovna u porsche jsem viděl borce co brečí že tam má opravu za 88tis kč a byl z toho dost vypleštěnej. Dělal mu to servisák ještě levně se slevma a skoro zadarmo s prací a říkal že v origo servisu chtěli 280tis kč. Ted nevím ale prostě se něco podělalo na motoru jo a byl to benzín 4,5 V8. Taky si pískal jak je vše supr a jak je tiché luxusní a silné nic to nechce ....šup rána a bude rád když 88tis to opraví šikovnej mechanik co má pul auta rozdělané.
To říkal mechanik že by si běžně víc jak kilo každej vzal že to tak levně nikdo dělat nebude protože nikdo 30procent slevy na díly nedává.... heh.
Tak to jen k porsche cayenne 4,5 V8. Aby si všichni nemysleli že je to nesmrtelné auto.
Jinak ano za 220k se dá koupit to je fakt.

To říkal mechanik že by si běžně víc jak kilo každej vzal že to tak levně nikdo dělat nebude protože nikdo 30procent slevy na díly nedává.... heh.
Tak to jen k porsche cayenne 4,5 V8. Aby si všichni nemysleli že je to nesmrtelné auto.
Jinak ano za 220k se dá koupit to je fakt.
Bohužel tenhle motor je nejhorší ze všech. Má konstrukční vadu a velice rád se přidře.... Turba a 4.8 to mají vyřešeno
Čejena ? si děláte srandu, poruchovej převlečenej Tuareg s enormě drahýma dílama. O tom, jak ta první generace vypadá nemá cenu ani mluvit, tak hnusný auto tfuj a ten hyper sportovní interiér:( já se alespon nestydím, že X5 vypadá, jako nejlepší sedan E39 jakej kdy BMW vyrobilo.
4,5 atmo dejme tomu a 4,5 turbo hruza na servis, lepsi zivit X5 M sice obe jedou, ale co na to slysim a jak nadava muj mechanik na Tuarega to sem jeste nezazil Mechy, ele, automat katastrofa a jak malo to vydrží.
A ted nekdo napise ne ne moje je best proto Čejen se dá sehant za kilo dvacet.
4,5 atmo dejme tomu a 4,5 turbo hruza na servis, lepsi zivit X5 M sice obe jedou, ale co na to slysim a jak nadava muj mechanik na Tuarega to sem jeste nezazil Mechy, ele, automat katastrofa a jak malo to vydrží.
A ted nekdo napise ne ne moje je best proto Čejen se dá sehant za kilo dvacet.
tvl co to je? Jak hjundé z 90tých let. Můj pašík z 95 vypadá líp. To se jako někomu líbí?
To bych musel dostat darem a při první poruše to poslat dolů kopcem. Ten, co by se mi už líbil je přes mega
Zlatá moja stodolénečka
Té se už asi nezbavím 

To bych musel dostat darem a při první poruše to poslat dolů kopcem. Ten, co by se mi už líbil je přes mega

Zlatá moja stodolénečka

Já mám teda s Cayenne Turbo najeto dost a za mě bída.. Na můj vkus je to po Praze šíleně nepohodlné, na to, že je to na vzduchu tak to drncá jak V3S
Jo a že by se s tím dala jet nějaká kudla.. Ano na autobahnu, jet stále na max není problém, ale na okresky to není..

Jo a že by se s tím dala jet nějaká kudla.. Ano na autobahnu, jet stále na max není problém, ale na okresky to není..
Tohle je mazec,takovou socku v longu jsem snad ještě neviděl
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list

https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
- Don
Ta je po kolegovi z prace
chtel sedmu tak sedl do sve Kie, zajel do Tesca... "jednu sedmu, dekuji a prosim zabalit". Jel to koupit jak rohliky
No a pak ji zase hned prodal... nam v praci tvrdil, ze mu prasknul rozvodak 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Ta uz tam nejakou dobu je a pro jistotu v nove danym inzeratu chybi fotka ty uplne holy predni loketky
Jediny dobry na ni je, ze to je long.

..a nejošklivější volant historie automobilizmu.