Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - Chyba Servotronic a DD
e65 - Chyba Servotronic a DD
Zdravím pánové, začal mi problém že zhruba jednou za týden mi zhasnou při pomalejší jízdě všechny kontrolky(probliknou třeba 2x) a vyskočí chyba DD a servotronicu-servo se vypne a po nastartování opět vše ok, ani systém kontroly chyb nic neukazuje. Budu teď měnit baterku ta v autě už je KO, delší starty někdy nastartuju až na podruhé. Má někdo s tímto zkušenost, zda je zde spojitost s baterií nebo někde může probíjet na kostru? Auto e65 730d, díky za info...
Re:
mam ten samy problem 745i cim to bylo,,,,,dikybmw69 píše:Zdravím pánové, začal mi problém že zhruba jednou za týden mi zhasnou při pomalejší jízdě všechny kontrolky(probliknou třeba 2x) a vyskočí chyba DD a servotronicu-servo se vypne a po nastartování opět vše ok, ani systém kontroly chyb nic neukazuje. Budu teď měnit baterku ta v autě už je KO, delší starty někdy nastartuju až na podruhé. Má někdo s tímto zkušenost, zda je zde spojitost s baterií nebo někde může probíjet na kostru? Auto e65 730d, díky za info...
Re: Chyba Servotronic a DD
Dej novou baterku a vyřeší se to samo 

ta je tam nova asi mesic. koupil jsem to v D , ale asi ji nezaregistroval,
urcite baterka ? vsude na netu pisou ze alternator, me to taky pise chybu altiku, radsi se dvakrat zeptam nez koupit baterku zbytecne
než střílet pokus - omyl, prvně bych si zjistil,
1) jestli je zaregistrovaná a baterka se dá lehce proměřit, jestli je OK.
2)Altík se dá také změřit,
3)pak je tam nějaký power modul či co, ten by mohl také zlobit?
Pak bych teprve něco kupoval.
1) jestli je zaregistrovaná a baterka se dá lehce proměřit, jestli je OK.
2)Altík se dá také změřit,
3)pak je tam nějaký power modul či co, ten by mohl také zlobit?
Pak bych teprve něco kupoval.