Ahoj, mam nove E61 535d a v aute je hodne citit zapach spalin z vyfuku. Jde to z prave strany od motoru, tedy pravdepodobne svody ? Nebo tam muze byt jeste neco, co se pravidelne posira ? Pripadne nemate nekdo svody na prodej ? Diky
Svody na 35D normálně nepraskaji, jsou litinové. Já měl foulklé těsnění mezi hlavou a svodama. Někdy fouka tesníní i mezi turbama a svodama. Mužeš mít prasklý pružný díl výfuku (vlnovec). Chce to pořádně zkouknout.
Záleží asi také jak to smrdí a kdy to smrdí, jestli stále atd., jestli máš bufik,může to být třeba i bufik, nebo ne? Hádal bych že vyfuk má vyveden někde pod motorem.
Já měl to samé na 535d 06" a smrdělo to vždy jen po ranním startu a stejně jako u prasklých svodů.
Myslel jsem si, že to bude někde černé a půjdu po stopě, ale opak byl pravdou. Koupil jsem všechna těsnění dle ETK, rozmontoval a všechna vyměnil. Kde byl problém nevím dodnes, ale po výměně byl problém vyřešen.
A jestli mam bufik fakt nevim, v menu tam je neco jako timer 1 a timer 2, ale to nevim k cemu je. Ted musim jdelat repas prevodovky a pak pujdu dale...