díky za názor
Vyhneš - meziplyn a za jednavelinsto píše: Holt dvojce na nižší otáčky se asi nevyhnu
Jak to děláš? Já jezdím za 11starML píše:Já v normálních podmínkách jezdím s N53 (=přímovstřik) za 7.4/100km dlouhodobě.
Tím že je N53 přímovstřik, je trochu hospodárnější než moje N52, další věcí je to že mám automat, který je tady po městě užranější. Jinak já jezdím dlouhodobý průměr (31.000 km) za 10,77 l / 100 km. Jezdím převážně po praze (cca 80%). Když jedu dálku, třeba teď jsem jel na slováč, tak se dostanu lehce pod 8....FreeTree píše:Jak to děláš? Já jezdím za 11starML píše:Já v normálních podmínkách jezdím s N53 (=přímovstřik) za 7.4/100km dlouhodobě.
Jaký poměr převodu máš na diferáku ?pavproch píše:Běžná jízda - nejdu pod 1500-1800, jízda pro radost 3000+ (většina času bo mám N52 v Z4 e89)
A setrvák má ještě v autě nebo ho už vozí za sebou?JaraX píše:hovno,spíš je to jen zakarbonované, já znám člověka co jezdí s N52 na šestku v obci, cely auto se třepe a nic mu tam neklepe, jen si stěžoval že když jede na 1100 otáček tak že mu trošku pocukává plyn