Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě BMW X5 4.8 E70
Re: Koupě BMW X5 4.8 E70
takovy paštiky nemá cenu kupovat a už vůbec ne ameriky, dost věcí je v tom autě jinak, včetně řízení motoru, a to se pak každej diví co to pak vše dělá. navíc to často přijelo z nějakyho konkretního duvodu, velká nehoda, zatopení atd. samozřejmě čast přijela kvuli nižší ceně, ale část je odpad poslanej do evropy.
Arnie_one píše:Jo tak pretesnistak to potom jo brnkacka, kazdej druhej to udela
A co kdyz chcije ta prevodovka, to je to na co sem narazel, hydromenic ko je vyosenej a lamely v prr, a co dal v pajslu nevis.
To co rikas plati mozna u oktavky, tak nasypes a udelas novy ale ne u BMW pokud to jako pastiku koupis bude te to hodne dlouho bolet.
Maš pravdu neni to octavka kde vše stoji nic proto každy musi zvažit zda maji na servis ,mam zname co když jim na x5 odešel automat bavime se o stary e53 raději se vozu zbavily pod cenou jelikož neměli na opravu protože vuz koupily na uvěr a byli radi že splaceli uvěr
JaraX píše:takovy paštiky nemá cenu kupovat a už vůbec ne ameriky, dost věcí je v tom autě jinak, včetně řízení motoru, a to se pak každej diví co to pak vše dělá. navíc to často přijelo z nějakyho konkretního duvodu, velká nehoda, zatopení atd. samozřejmě čast přijela kvuli nižší ceně, ale část je odpad poslanej do evropy.
Ano jak řikaš vše je jine i blbe radio moje byla taky dovežena z ameriky jako měsični uato nevim duvod je možne že byla bourana nebo kuli ceně ja ji kupoval kuli výbavě
jinak mam bmw po první majitel v čr vechny a když dělaly předchozí majitele original servis neni to žadná vyhra !
Bohužel sem na nové něměl a hlavně najedu max 5 tisic ročne a hlavně velký prodělek pro mě na novém kort když tolik nejezdim
tak softwarove to predelat na evropu vc radia je otazka tak 20ti minut
Asi taky paštika co? https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Zkouknul by mi to někdo?
Zkouknul by mi to někdo?
Kawaman: Hurááááá !
Travison: Vy jste nemocní
není Vám aspoň ta cena podezřelá ? ne není
Mě to nedalo a volal jsem tam, neodstupné, nikdo to nebere, nikdo zpět nevolá..... takže takové, jé hele už je E70 2012 za 150 klacků, tak ted to vsichni zlevní, já tady to Česko prostě miluju a ty lidi tady 
Prodám BMW 735i E65 04"
- cena 75 000kč
- TOP STAV a výbava
- jako nové
- LPG
- 17"/19" kola nové gumy
- Vše vyřešeno, vše přetěsnno, trubka, pumpa, celej motor
- spotřeba 1,2Kč na km
Travison: Vy jste nemocní

Prodám BMW 735i E65 04"
- cena 75 000kč
- TOP STAV a výbava
- jako nové
- LPG
- 17"/19" kola nové gumy
- Vše vyřešeno, vše přetěsnno, trubka, pumpa, celej motor
- spotřeba 1,2Kč na km
Arnie: mas to spatne, jeste do inzeratu musis napsat "bez investic" - to je ta kouzelna formulace, kterou majitel rika ze do auta nepustil ani korunu 

dogeatdog:
Takže ted to bud v tomto znění.....již bez investic, protože co se mohlo to už se mě pos... pod rukama:)
Takže ted to bud v tomto znění.....již bez investic, protože co se mohlo to už se mě pos... pod rukama:)
Potkavám i jezdit .Spiž prodejce neřesí tel a je na hory třeba ?Vybava zajima taková klasika jen by mě sralo že neni černý strop ,sklapěcí zrcátka ,a vyhřev sedaku vzaduTravison píše:Asi taky paštika co? https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Zkouknul by mi to někdo?
Cena je podlě mě upně normálni platil sem to same ale před 2 lety a to sem měl dve sady kol
Tvl tady se z toho stava hjundaj klub. Cena normalni neni a tvoje nazory zacinaj bejt mimo. Pred 2 rokama se e53 pohybovala jeste i za 300 litru obyc.
Tak mu sezen auto at chudak nehleda.
Pred 2 rokama e70 za 300 to by muselo byt sakra stesti a nebo majitel byl v presu.
Tak mu sezen auto at chudak nehleda.
Pred 2 rokama e70 za 300 to by muselo byt sakra stesti a nebo majitel byl v presu.
ono to chce spíš hledat a čekat, X5 e70 4,8i ve výbavě jsem pod 300k už koupili několik, poslední tuším za 260, některé se brali vzhledem k výbavě a ceně v horším stavu, jiné jsou top ale stejně vraky jak každá E70, nedávno tu byla FL kterou bral borec něco přes mega, no takovej sráč jsem dlouho neviděl a ještě to začlo hořet
hurá E70 

Jasne Jaro, tomu rozumim, ze pastika pujde pod 350, to se bavis o stavu ted a jak rikas e70 je od 300 do 1,4 mega dle roku.
Ale pred 2 rokama si e70 za 300 proste nedovezl a nesehnal a jestli byla jedna zoufala, v tom pripade mate teda pravdu.
Na druhou stranu, kdyz mas e70 za 260 jak chces tu tvoji prodat za 230 ? Asi me neco unika.
Ale pred 2 rokama si e70 za 300 proste nedovezl a nesehnal a jestli byla jedna zoufala, v tom pripade mate teda pravdu.
Na druhou stranu, kdyz mas e70 za 260 jak chces tu tvoji prodat za 230 ? Asi me neco unika.
tak protože E53 je lepší jak E70, stejně jako se už některé E65 prodávají za víc jak F01, každej nechce dražší auto na provoz a E70 stojí na provoz výrazně víc jak E53.
navíc já mam na té své vše vyměněný, motor udělanej, jen nápravy letos na podzim stály přes 100tkč
navíc já mam na té své vše vyměněný, motor udělanej, jen nápravy letos na podzim stály přes 100tkč
To byla recnicka otazka, ja to chapu, ale lidi to nechapou, ja ve svoji mam nastrkano 200, jak ale vidis tady je dikuze, tvl 250 to bude suprovka o tom, ze ho to zakonite bude stat min dalsich 250 uz nikdo nemluvi.
A nebude těch 300k náhodou už bez DPHčka? 

Je to napsaný tak, že DPH si můžeš odečíst.
Ftipálku
nás zkoušíš
Ftipálku

Nechapu když proč tam nejede se někdo nani podivat neřekne zavěr na živo a ne z inzeratu je to pro vás daleko ?
Mam taky e53 a je pohodlnějši než e70 a min problémová taky mě ji servis dělal Sneik a odte doby jen jezdi a prodat ji nemá cenu pro mě to rači prodam e70 ale co koupim jineho ?JaraX píše:tak protože E53 je lepší jak E70, stejně jako se už některé E65 prodávají za víc jak F01, každej nechce dražší auto na provoz a E70 stojí na provoz výrazně víc jak E53.
pran22?
Už jsem to psal nahoře, telefoní kontakt nefunuje, nebere tel, nevolá zpět. To je potom těžký se jet na to podívat přes půl repbuliky. Je přece blbsot jet na blind s tím, že ho budeš honit po městě ?
Tak třeba prodat nechce a má to na salámu.......
Už jsem to psal nahoře, telefoní kontakt nefunuje, nebere tel, nevolá zpět. To je potom těžký se jet na to podívat přes půl repbuliky. Je přece blbsot jet na blind s tím, že ho budeš honit po městě ?
Tak třeba prodat nechce a má to na salámu.......