Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e87 - sháním manuál, hůř startuje, AUX, airbagy

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nell

e87 - sháním manuál, hůř startuje, AUX, airbagy

#1 Příspěvek od Nell »

Čau, koupil jsem si jedničku - naftu ročník 2006 v základní výbavě. Je z Německa. Má to vybouchlé airbagy, ale už je to spravené bez airbagů.

Mám pár otázek, budu rád, když mi poradíte:

1. Je možné někde sehnat český manuál? Stačí ve formě pdf na počítač.
2. Když je to nafta, tak to má taky svíčky? Protože teď v zimě mi hůř naskakuje motor a než se zahřeje, tak to vydává takový hlasitější zvuky než obvykle a na palubovce mi to hlásí že to chce servis(takovej vykřičník + nápis servis)
3.Abych mohl poslouchat hudbu z telefonu, doporučíte mi nějakej AUX kabel?
4. Má cenu si tam znova dávat airbagy a případně, kde by mi to byli schopný udělat za "normální peníze".

Díky za rady :D
BMWLT

Re: Nová jednička - rady

#2 Příspěvek od BMWLT »

Snad to ještě funguje jako v roce 2014.

Stačí zavolat na tohle číslo: 844 269 835 a říci, že chceš manuál, nahlásíš adresu a do dvou dnů ti přijde dvd :)

Jinak to by mě taky zajímalo jakým kabelem poslouchat písničky přes mobil.
JakoobCZ

#3 Příspěvek od JakoobCZ »

1. Manuály jdou objednat u BMW a myslím, že to bylo dokonce zdarma.
2. Nafta nemá svíčky jako benzín, směs se zapaluje jinak. Nicméně máš tam žhavení, které ti nahřívá palivo a to je dobré po pár letech měnit.
3. Aux kabely jsem zkoušel asi 4 druhy a na kvalitě to není moc poznat. Samozřejmě ho nekupuj v Tesco, ale nějaký za 1000 Kč je podle mě taky nesmysl. Svou roli hraje také kvalita výstupu na telefonu a datový tok audia.
4. Pokud jsi tu otázku myslel vážně, tak airbagy nedávej. Je lepší, abys svůj genofond dál nerozséval. Jinak je tu sekce, kde jsou vypsaní mechanici napříč republikou.
Nell

#4 Příspěvek od Nell »

JakoobCZ, diky za rady. Jak si to myslel s tim genofondem? Jakože výměna airbagů je drahá, nebo to nemá cenu dělat?

A teď řeším nový problém, když mám AUX kabel a na radiu přepnu "mode" do AUX, tak mi stejně hudba z telefonu nejde, nevíte čím by to mohlo být? Nějakým kódováním?

Diky
jazet

#5 Příspěvek od jazet »

:lol: :lol: :lol:
Odpovědět