Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě e39 540i
Koupě e39 540i
Ahoj nebyli jste se někdo už podívat na tohle auto z Plzně? https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list Jsem ze severní moravy mam to trochu z ruky. Jinak dík za rady.
Re: Koupě e39 540i
Nikdo nic?
-
uz jen jako laik vidim ze auto je evidentne poradne stoceny, podivej se na volant, kterej mi ani nepasuje k vybave, navic predni i zadni svetla jsou taky vymeneny a nejak k tomu auto nesedi. velka pravdepodobnost ze auto je ruzne dobastleny s nejasnou historii. kdyz uz bych to chtel koupit, tak leda za 40tis. cca
ale auto jsem nevidel, inzerat me zaujal uz asi pred 2 mesicu a z techto duvodu mi to nestalo ani za to jet se tam podivat.
ale jsem laik a autum opravdu nerozumim, takze to neber moc jako smerodatny
ale auto jsem nevidel, inzerat me zaujal uz asi pred 2 mesicu a z techto duvodu mi to nestalo ani za to jet se tam podivat.
Asi bych se podíval, jak je ošetřená koroze a v jakým stavu je podvozek. Jestli má 300 nebo 400kil natočený je u takového auta jedno. Světla se asi někdo snažil nějak řešit a jestli to svítí...třeba řešil i další věci. Prostě mrknout, jestli to není vyloženě vrak. Na leštěnku už to asi nebude, ale pracant by to mohl být dobrý.
Mě se takový auto líbí, chtěl jsem zachraňovat 535i, ale už bylo pozdě, tak šla se slzou v oku z domu. Dle odborníků bych našel lepší na záchranu.
Ale také jsem laik.
Mě se takový auto líbí, chtěl jsem zachraňovat 535i, ale už bylo pozdě, tak šla se slzou v oku z domu. Dle odborníků bych našel lepší na záchranu.
Ale také jsem laik.
No nevím jestli by někdo prodával takové auto za 40tis. Vím že je překopané ale nevypadá zas až tak špatně ale kdo ví jaká je skutečnost.jaroslavknap píše:uz jen jako laik vidim ze auto je evidentne poradne stoceny, podivej se na volant, kterej mi ani nepasuje k vybave, navic predni i zadni svetla jsou taky vymeneny a nejak k tomu auto nesedi. velka pravdepodobnost ze auto je ruzne dobastleny s nejasnou historii. kdyz uz bych to chtel koupit, tak leda za 40tis. cca
Také jsem laik ale připadá mi že se to snažil někdo předělat tak nějak rozumně no nevím mam to 500km a jen tak tam jet se mi moc nechce.laik píše:Asi bych se podíval, jak je ošetřená koroze a v jakým stavu je podvozek. Jestli má 300 nebo 400kil natočený je u takového auta jedno. Světla se asi někdo snažil nějak řešit a jestli to svítí...třeba řešil i další věci. Prostě mrknout, jestli to není vyloženě vrak. Na leštěnku už to asi nebude, ale pracant by to mohl být dobrý.
Ale také jsem laik.
-
Zajímavé je že tachometr ukazuje 213xxx km a inzerát má psáno 312 805 km 
A vyměněný světla a svítící kontrolka bagů taky můžou něco znamenat...

Co furt fšecí máte s tím tachometrem. To auto má 22let a buď to někdo držel při životě, všechno gumový by bylo stejně na výměnu i bez najetých kilometrů nebo je to vrak. 200kil má,ale určitě tak 2x dokola. Víc by mě asi trápil ten bag. Třeba časem sleví. Pokud šlape motor a není to moc shnilý, na lítačku ideál. Mladý měl na 535i 450kil a kola se točí ještě dnes. Do servisu nedal skoro nic, jen spojku, LPG a spotřebák.
Všimni si, že drtivá většima aiut má na inzerci najeto 187 nebo 178 kil a proč? Všichni to tak chceme. Dnes sou kluci šikovní a natočí ti tam co chceš. Asi by se nás hodně divilo, kolik mají ty naše paštiky najetý.
Ale jsou i vyjímky, já bych po 10ti letech prodával max se 100 kilama. Asi by mě někdo nařkl, že jsem s tím manipuloval
Proto neprodávám, ale vozím na vrakáč, když už to není rentabilní.
Všimni si, že drtivá většima aiut má na inzerci najeto 187 nebo 178 kil a proč? Všichni to tak chceme. Dnes sou kluci šikovní a natočí ti tam co chceš. Asi by se nás hodně divilo, kolik mají ty naše paštiky najetý.
Ale jsou i vyjímky, já bych po 10ti letech prodával max se 100 kilama. Asi by mě někdo nařkl, že jsem s tím manipuloval

Ten bag by mohla být zátěžová dečka....Kilometry bych taky neřešil mněl jsem e34 525i co mněla na tacho 450tis. před 10ti lety a vše bylo v pořádku.laik píše:Co furt fšecí máte s tím tachometrem. To auto má 22let a buď to někdo držel při životě, všechno gumový by bylo stejně na výměnu i bez najetých kilometrů nebo je to vrak. 200kil má,ale určitě tak 2x dokola. Víc by mě asi trápil ten bag. Třeba časem sleví. Pokud šlape motor a není to moc shnilý, na lítačku ideál. Mladý měl na 535i 450kil a kola se točí ještě dnes. Do servisu nedal skoro nic, jen spojku, LPG a spotřebák.
S těma kilometrama je to fakt zvláštní. Taky mě to zarazilospeedspider píše:Zajímavé je že tachometr ukazuje 213xxx km a inzerát má psáno 312 805 km

Řekl bych že je to překlep 312/213 , ale ten zbytek je také jinak.
Třeba to mělo 312 a stočil to na 213
Kdyby to nechal na 312, tak na to nikdo nic neřekne.
Třeba to mělo 312 a stočil to na 213

Možná to je překlep kdo ví? Možná to vážně stočili.laik píše:Řekl bych že je to překlep 312/213 , ale ten zbytek je také jinak.
Třeba to mělo 312 a stočil to na 213![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
Stocene to bude mnohokrat, ale pravda by mohla byt v ews, protoze na to kazdy stacec sere, jelikoz neni nutne na nej sahat. Ja to z nej vytahnout umim, ale nikdo to po mne nechtel -))))))
Tak dobré vědět že to umíš,třeba se to bude hodit někdy i někomu jinému.matiz píše:Stocene to bude mnohokrat, ale pravda by mohla byt v ews, protoze na to kazdy stacec sere, jelikoz neni nutne na nej sahat. Ja to z nej vytahnout umim, ale nikdo to po mne nechtel -))))))
matiz, teď nevím jestli bych to po roku dal, tohle zjistit
Ale asi jo, člověk se potom tolik nediví, proč se to tak sere nebo ne a že když nemá 200 ale 400kil, tak tam můžou končit zásadní věci a může být tak trochu nachystaný. Smířený s osudem?

Ale asi jo, člověk se potom tolik nediví, proč se to tak sere nebo ne a že když nemá 200 ale 400kil, tak tam můžou končit zásadní věci a může být tak trochu nachystaný. Smířený s osudem?
-
- Kontaktovat uživatele:
Neni to ale smerodatne, kdyz to nekdo udela poradne, tak to proste bude shodne a hotovo. A mozna na tech faceliftech se to uz muselo delat oboji, nevim, nestacim... To ze se tam umim dostat je z jineho duvodu, klice se obcas ztraceji -)
když už je řeč o tom EWS, na jednom TDSku jsem videl v EWS cca 920 000km. Myslel jsem, že třeba jen zblbla jednotka?
mimochodem na tacho samozřejmě nebylo ani 300 
K té 540i: Nemyslím si že by to prodejce stočil. Zavolejte si tam o číslo poslední stk a zkontrolujte to pres kontrolutachometru.cz a je jasno ne?
A i kdyby. za tyhle peníze, pokud je to pojízdné a drží to truchu pohromadě, bych km tolik neřešil...
EDIT: Koukám že mu tam na budíkách svítí tečka, takže tady fakt něco nesedí. To chce diag. Třeba pak uhádáte slevu

K té 540i: Nemyslím si že by to prodejce stočil. Zavolejte si tam o číslo poslední stk a zkontrolujte to pres kontrolutachometru.cz a je jasno ne?
A i kdyby. za tyhle peníze, pokud je to pojízdné a drží to truchu pohromadě, bych km tolik neřešil...
EDIT: Koukám že mu tam na budíkách svítí tečka, takže tady fakt něco nesedí. To chce diag. Třeba pak uhádáte slevu

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli sviti tecka tak zcela jiste ne kvuli km... Kamos taky mel tdso se 750k a na tachu obligatnich 230k. Lidi proste nechteji nestocenou herku, lidi chteji stocenou herku...

Kdo by se chválil, že koupil auto za 400kil a na tacho měl 751.487km

Tak ty kilometry bych tak neřešil a na co bych si měl dát ještě pozor?