Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kamera do auta vs. E65
- Don
Re: kamera do auta vs. E65
Sedi malo na prostredku ala F1. Nemuze se pak citit jako dokonaly pilot.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Je lepší koupit truecam A5 pro WiFi, nebo A7s ? díky.
Já mám a7s. Natáčí hezky, dokonce i v noci, ale ta gps si tam funguje jak chce..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
A7s dlouho byla můj favorit, ale dnes jsem objednal tuhle: https://cerne-skrinky.heureka.cz/xiaomi ... ra-ami245/
Oproti Truecam má větší čip, lepší světelnost optiky, větší úhel záběru a stojí polovinu. Nemá GPS, ale ta u A7s prý stejně moc nefunguje, takže nemá význam si za ni připlácet.
Na Xiaomi mě akorát štve její velikost. Truecam vypadá mnohem kompaktněji a líp by se mi schovala za zrcátko. Jestli mě to bude hodně štvát, nechám si na 3D tiskárně vyjet nějaký kompaktnější držák.
Oproti Truecam má větší čip, lepší světelnost optiky, větší úhel záběru a stojí polovinu. Nemá GPS, ale ta u A7s prý stejně moc nefunguje, takže nemá význam si za ni připlácet.
Na Xiaomi mě akorát štve její velikost. Truecam vypadá mnohem kompaktněji a líp by se mi schovala za zrcátko. Jestli mě to bude hodně štvát, nechám si na 3D tiskárně vyjet nějaký kompaktnější držák.
Jen postřeh k vychvalované truecam. Já měl dvě A5 a obě stály za hovno. Obě jsem vratil. Obraz dobrej, GPS fungovalo, ale stále zamrzání, točení kolečka na obrazovce, pak zjistíš, že celej den nenahrává......
Za mě nedoporučuji.
Je to teda dva roky, ale napsat to musím.
Za mě nedoporučuji.
Je to teda dva roky, ale napsat to musím.
Funguje tam upozornění na radary dobře?kawaman píše:Já mám a7s. Natáčí hezky, dokonce i v noci, ale ta gps si tam funguje jak chce..
U nás těch radarů moc není, ale po Praze to radary hlásilo dobře.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Nevíte někdo kde koupit dobře truecam A7s?
Díky kluci za tip na napájení kamery. Dost mi to ulehčilo práci.
Pár detailnějších informací:

Pár detailnějších informací:
- Ve stropu je tolik místa, že jsem tam nacvakal 12V zásuvku. Díky tomu jsem nemusel nijak kuchat originální nabíječku od kamery.
- U mé před FL E65 bez FLA vedou do zrcátka dva svazky. V jednom je zeleno-žlutý kábl (+) a ve druhém hnědo-černý (-). Jedná se o terminál 15. Tzn., že napětí je k dispozici po stisku tlačítka start. Díky tomu se kamera automaticky zapne a při chcípnutí opět sama vypne.
- Mezi stropnicí a předním sklem je škvíra, kterou se pohodlně prostrčí micro-USB konektor.

Máš pravdu, i taťka tam nakonec nainstaloval komplet celou zásuvku.
Co jsi pořídil za tip kamery?
Co jsi pořídil za tip kamery?
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
S kamerami do auta je potíž, levné jebky nemá smysl kupovat, rozumné jsou od $200 výš 
Levné navíc bývají velké, mají display nebo třpytivá tlačítka, malý úhel záběru, ...
Cowon AW1 (mám několik let, funguje skvěle, má externí GPS)
Lukas LK7900 (byla u mě druhá v pořadí, dnešní model umí logovat telemetriku z auta z OBD II)
BlackVue DR650/DR750

Levné navíc bývají velké, mají display nebo třpytivá tlačítka, malý úhel záběru, ...
Cowon AW1 (mám několik let, funguje skvěle, má externí GPS)
Lukas LK7900 (byla u mě druhá v pořadí, dnešní model umí logovat telemetriku z auta z OBD II)
BlackVue DR650/DR750
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Zmiňoval jsem ji pár příspěvků zpět: http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f ... 0#p1107563. Ve skutečnosti je držák kompaktnější než jsem čekal, takže je kamera schovaná za zrcátkem a jsem spokojený.
je mozny u e39 530i taky napojit kameru na lampicku nebo destak?
Dikes
Dikes
Máš stmívací zrcátko?
nee nemam, max u zrcatka je jeste alarm-ta kontrolka. ale to je asi blbost co
Kouknul jsem ti na E39 po 09/98. Do dešťáku by měl jít fialovo-bílý (+) a hnědo-černý (-). Průřez 0.5 mm. Jedná se o "Terminál R", tedy nejspíš první poloha klíčku.
Super moc dekuju, tohle jsem potreboval vedet.
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí odpověď
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí odpověď
Přišly mi dotazy ohledně rozdělání panelů. Je to jednoduché, jsou pouze nacvaknuté.