Předevčírem mi začala auto hlásit chybu restraint systems, svítí kontrolka bagu.
V inpě jsem se dočetl o problému s vysokým odporem.
Smazal jsem všechny chyby přes inpu, ale zase se tam vrátily.
Dočetl jsem se, že to dělá něco na plus káblu k baterii. Mohlo by to být klidně něco jiného?
Druhá věc je, že před dvěma měsíci jsem nabil baterii a teď už je vybitá. Výroba je 10/2013 Starline.
Dokáže mi někdo ze zdejších mistrů poradit po čem mám jít?
Chyby na fotkách:
http://dave520.rajce.idnes.cz/Chyby_inpa/
Tady jsem někoho se stejnou chybou. Takže objednat v bmw, vyměnit a mělo by to být ok?
https://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy ... 88085.html
Díky moc
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw e60 CHYBA sfz 9aff Vysoký odpor
Re: Bmw e60 CHYBA sfz 9aff Vysoký odpor
IBS Intelligent Battery Sensor.
Najprv sa vyser na tu INPU, daj to na poriadnu diagnostiku a potom pripadne ries problem. Po vymene baterie je potrebne ju aj zaregistrovat, pripadne prekodovat ak sa menila za iny typ alebo inu kapacitu. Inac budes s nou mat problemy stale.
Najprv sa vyser na tu INPU, daj to na poriadnu diagnostiku a potom pripadne ries problem. Po vymene baterie je potrebne ju aj zaregistrovat, pripadne prekodovat ak sa menila za iny typ alebo inu kapacitu. Inac budes s nou mat problemy stale.
Už je to vyřešeno, stačilo očistit svorku. Potom jsem chyby smazal a už tam nejsou. Baterii jsem nabil a zatím drží. Případně koupím novou a zaregistruji, v inpě jsem to našel tak by to neměl být problém.
Novou smc jednotku jsem taky zvládl nakódovat.
Inpa už mi ušetřila spoustu peněz, navíc mě to baví.
Novou smc jednotku jsem taky zvládl nakódovat.
Inpa už mi ušetřila spoustu peněz, navíc mě to baví.
jednotku SMC si mohol nakodovat, ale urcite nie cez INPA 

asi INPA/P
spíš myslel NCS

spíš myslel NCS
Melu nesmysly. Ano NCS.