1) nemam k nemu manual, jaky do toho kupujete olej? Specifikace (myslim API atp) a jestli 5W30 nebo neco jineho? Idealne i konkretni priklad. Nebo odkaz na manual?
Na netu jsem nasel neco z US, ale je to pro sedan a kabro.
2) co do chladice? muzu tam dat libovolny fridex?
3) potrebuje stresni okno nejakou specialni udrzbu pred zimou?
4) nemam origo radio, ale dle VIN puvodne bylo. Origo uz na ceste, ale zvladnou to vymenit kdekoliv? Nebo musim do BMW? Navic soucasne neorigo nedrzi pamet a nevypne se s vyndanim klicku ze zapalovani
5) Vyhrev sedacek i na nejmensi volbu hreje jak blazen, jde o poruchu nebo to mate taky tak. Kdyz srovnam s SLK nebo sluzebni Oktavkou, tak fakt hreje jak tyhle auta na max.
6) Pretesnoval jste nekdo motor? Na to to prijde. Zda se, ze trosku tece smerem na prevodovku. Mam rad auto v poradku, tak bych se do toho mozna pustil, jestli to nebude za raketu.
7) Spojka mi bere dost nahore, da se to nejak posunout (u me prvni Skody 100 se to nejak pritahlo nebo co) nebo me ceka casem proste vymena? Tohle uz asi vim, je tam vymezovac a musim novou. Doporuceni kde a jakou koupit?

9) Poustel jste se nekdo do upgrade? Libil by se mi M naraznik nebo angel eyes, ktere mi dost vadej, ze auto nema. Nicmene preferoval jsem lepsi vybavu a hlavne servisni historii, tak tam jsou halogeny.

9) K autu je jen jeden klic, mate nekdo zkusenost jak lacino poridit nahradni?
Predem moc diky. Mam rad auta v poradku, tak ted budu chvilku otravovat. Vim, ze to neni nej motorizace, ale zatim prevazuje z auticka nadseni.
Jeste me napada, zda neni nejake vic aktivni forum. Z MX-5.biz jsem byl zvyklej na vetsi aktivitu...