Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e91 - Voda v prostoru pro autobaterii - prosím o pomoc!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dresic

BMW e91 - Voda v prostoru pro autobaterii - prosím o pomoc!!

#1 Příspěvek od Dresic »

Zdravím, řeším problém, na který nikde na internetu ani na cizích forech nemohu najít odpověď .

Koupil jsem E91 po chlapkovi co ji měl 8 let. Ale moc servisu ji nedal. Jednoho dne jsem auto nenastartoval , točilo to, ale ani to neškytlo a vyskočila kontrolku a proti skluzu a airbagu... hučelo u autobaterky, tak jsem se na ni šel podívat a byl jsem v šoku. Kompletně plavala po vodou. Vše jsem vybral a vysušil, hnusná rezavá voda, dráty uhnilý. Vše jsem spravil , vyčistil , natahal novou kabeláž. Ale otázka zní jak se tam voda dostala? Byla tam dle mého tak 3 roky v kuse. Baterka ještě originál BMW, divím se že to vydržela v tak mrazivé vodě momentálně.

Zkusím vložit fotky. Díky z každou radu. Mám pocit že tam znovu voda přibývá po wapce. Zatím jsem z e91 celkově dost zklamaný bohužel, řešit takové věci kolem auta to je děs.

https://dresic.rajce.idnes.cz/vsehochut ... resize.jpg
MHS

Re: BMW e91 - Voda v prostoru pro autobaterii - prosím o pom

#2 Příspěvek od MHS »

No musíš zjistit odkud to teče . Máš střešní okno? . Není bourané na zadek? Neteče to přes zadní světla?
FreeTree

#3 Příspěvek od FreeTree »

de-nitro

#4 Příspěvek od de-nitro »

mam to samy na e82 a nezjistil jsem kudy to tece,tak jsem aspon do ty plastovy zaslepky na dne vyvrtal diru at tam neni hladina.
Ja mam teda vyhodu ze v tom miste nemam baterku.
Dresic

#5 Příspěvek od Dresic »

No já právě vím, že to řeší dost lidí, ale o to víc mě udivuje, že nikdo neví kudy to může téct.
Až bude tepleji, vezmu několik litrů vody dám nějaké barvivo a bude polejvat. Jiný řečení krom te dírky zatím neznám.
Odpovědět