Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
central e61
central e61
cau
neresil nekdo podobny problem s centralem? Na dalku nefunguje kdyz dam klic k zadnimu kridlu k Rj tak funguje.
neresil nekdo podobny problem s centralem? Na dalku nefunguje kdyz dam klic k zadnimu kridlu k Rj tak funguje.
Re: central e61
čauko, kedysi som podobnu vec riešil, mal som natečenu vodu v nejakej jednotke.
Ta jednotka je tuším za pántami kufru pod stropom, mne pomohlo čistenie v ultrazvukovej vaničke.
Zavolám mechanikovy a dopíšem sem kde presne sa nachádza.
Ta jednotka je tuším za pántami kufru pod stropom, mne pomohlo čistenie v ultrazvukovej vaničke.
Zavolám mechanikovy a dopíšem sem kde presne sa nachádza.
ve spojleru víka kufru
jj je pod 3 brzdovym svetlem. dalkovy funguje cca 30cm od nej. kdyby nefungovalo vubec tak reknu je v pr..li a shanim jinou. takhle nevim a nez zacnu shanet jinou tak me zajima jestli se stim nekdo nesetkal a problem neni treba jinde.
Jednu jednotku mám doma
Ahoj, tak ano jako obvykle JaraX má pravdu, ta jednotka je za spoilerom zadního skla "predlženie strechy"
A ano ako som písal, ked som prišiel k auto central fungoval ale dalej od auta ani za boha odomknut/zamknut.
A ano ako som písal, ked som prišiel k auto central fungoval ale dalej od auta ani za boha odomknut/zamknut.
diky zkusim ji vykuchat a vycistit.
-
Mám stejný problém , když dám klíč ke křídlu tak dálka maká na větší vzdálenost ne, je načatá diversity nebo baterka v klíči? díky
rozdelal sem to prostrik kontakty a uz funguje normalne