Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Samostmívací zrcátko e39 m5
-
Samostmívací zrcátko e39 m5
Zdravím.Dnes jsem zjistil že mi ztmavlo vnitřní samostmívací zrcátko. Po doteku bylo vše jasné že vyteklo. Asi je to hloupý dotaz,ale může se ta sračka dostat nějak samovolně ven do útrob zrcátka pokud to nebudu hned řešit? Pokud seženu druhé musí se to nějak nakodovat nebo stačí jen přehodit kus za kus? 

-
Re: Samostmívací zrcátko e39 m5
Takže v pohodě dá se to rozdělat a vyčistit ,ale potom z toho bude jen obyč zrcátko. Další možnos je koupit na e-bay jen druhé nové stmívací sklo a přepájet ho takže se nemusí kupovat celé zrcátko. Takže vyřešeno 

Jen pro info. Já jsem vyteklé zrcátko řešil na mirrorjohn.com. Za cca 100GBP jsem u něj koupil nové sklo. Výměna v pohodě, zrcátko stmívá, jen teda obraz v něm je lehce zdvojenej. Ve dne jsem si toho na první pohled ani nevšiml, v noci je vidět na světlech aut že je obraz trochu zdvojený. Potom jsem to toho všiml i ve dne, když jsem se na to zaměřil. Když bych to řešil dnes znovu, asi bych do toho s tímhle sklem už nešel.
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
tiez mam 2 sklicka od johna, ked nahodim mozem dat referenciu ci tiez budu "zdvojovat", mne "zdvojovali" predtym nez uplne vytiekli, mozno nieje jedno akym smerom sa dava 

-
Zrcátko jsem rozebral a odpájel kontakty podle návodu ,ale bohužel při rozlepování skla od zrcátka sklo v rohu prasklo. Objednal jsem z e-bay za 100 GBP od firmy X8R druhé sklíčko. Píšou že oproti originálu je lepší že už nevyteče tak uvidím. Dá se sehnat starší komplet zrcátko kolem 3000kč,ale nehodlám do budoucna znova řešit že vyteče.
Počkej, jak jako jakým směrem se dává? Jako že jsem ho měl dát tím blejskavým k řidiči?ice.blade píše:tiez mam 2 sklicka od johna, ked nahodim mozem dat referenciu ci tiez budu "zdvojovat", mne "zdvojovali" predtym nez uplne vytiekli, mozno nieje jedno akym smerom sa dava

tohle budu muset taky řešit, zrcátko mi pomalu odumírá... tekutina z jedné strany ubývá, objel jsem to silikonem, mám pocit, že se to zastavilo, ale klid nemám; aby mi ten sajrajt ještě zničil interiér...
Lucaash: takže mirrorjohn ne
ice.blade, pindak1: mirrorjohn, X8R, prosím dejte referenci až nahodíte ohledně toho zdvojování
řešil jsem to i na neM zrcátku, vyteklo, rozříznul jsem skalpelem, vyčistil, dal zpět (dočasně), zdvojovalo, vyřešil jsem koupí jiného staršího, jen to trochu trvalo, potřeboval jsem s DO 868 MHz (do kabria), ale cena lidová z allegra...
ty M jsou cenově jinde, tak 2-3K za vytékající, k 5 za funkční, co jsem koukal na ebay, ale přesně, nevíš jak dlouho vydrží... já ho koupil jako ok ale po měsíci to začalo, naštěstí za málo peněz, bylo zezdola trochu poškrabané a chyběla ta červená bambule (netušil jsem, že je jiná než ta na normálních zrcátkách, ale podařilo se mi to různě vypilovat a pěkný, jinak bambule originál
taky od mirrorjohna za 35 vočí... http://www.mirrorjohn.com/BMW_M3_e46_M5 ... _Cover.php )
co mě u těch zrcátek trápí, je, že i přes největší snahu člověk ulomí ty packy vevnitř
Lucaash: takže mirrorjohn ne
ice.blade, pindak1: mirrorjohn, X8R, prosím dejte referenci až nahodíte ohledně toho zdvojování

řešil jsem to i na neM zrcátku, vyteklo, rozříznul jsem skalpelem, vyčistil, dal zpět (dočasně), zdvojovalo, vyřešil jsem koupí jiného staršího, jen to trochu trvalo, potřeboval jsem s DO 868 MHz (do kabria), ale cena lidová z allegra...
ty M jsou cenově jinde, tak 2-3K za vytékající, k 5 za funkční, co jsem koukal na ebay, ale přesně, nevíš jak dlouho vydrží... já ho koupil jako ok ale po měsíci to začalo, naštěstí za málo peněz, bylo zezdola trochu poškrabané a chyběla ta červená bambule (netušil jsem, že je jiná než ta na normálních zrcátkách, ale podařilo se mi to různě vypilovat a pěkný, jinak bambule originál

co mě u těch zrcátek trápí, je, že i přes největší snahu člověk ulomí ty packy vevnitř

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
Myslím zddan01 že nemusíš mít strach že by to vyteklo.Já sem měl problém vůbec to sklíčko od zrcátka odlepit a té tekutiny tam zase tolik nebylo. Uvidím co mi dojde a potom poreferuji.