Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 e53
Re: X5 e53
Laik neviem presne ze co ako ma ale predpokladam ze ked je to auto z tohto roku bude tam nasulane vsetko mozne...myslim ze tam nebudu veci head up a podobne chutovky z EU..ale asi je to naozaj jedine auto co viem zeje atmosfera este
Porovnávejme porovnatelný.
Head up v L322 s BMW asi také nebude. Nedíval jsem se konkrétněji, co to má a nemá, ale dnes úplně nezávisle jsem 2x Jeep potkal, tak mě napadl, jako možná alternativa, o které bych ještě uvažoval.
Head up v L322 s BMW asi také nebude. Nedíval jsem se konkrétněji, co to má a nemá, ale dnes úplně nezávisle jsem 2x Jeep potkal, tak mě napadl, jako možná alternativa, o které bych ještě uvažoval.
No tak ked to myslis porovnavat s L322 tak si myslim ze to bude mat asi vsetko co RR.. ten range je uz vcelku tiez veteranik v podstate:)akoze nikdy som head up nemal teraz mam a vcelku fakn to je ked idem v dalsich autach pristihnem sa ze hladam rychlost alebo navigaciu na skle..
Tomu věřím, že to může být silně návykové. Zkusil jsem si to v X1 a je to jedna z mála vymožeností, které bych se vůbec, ale vůbec nebránil. 

- Don
Vybava v L322 je celkem jednoducha bud je auto HSE nebo nejvyssi Vogue. Tim je dane co bude mit
Jeep Grand Ch je sice zajimave auto, ale ma o dost mensi vnitrni prostor vepredu, ale hlavne vzadu. Malicky kufr s vychytavkou na spinave holiny, jizdni vlastnosti nic extra... proste amerika

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Najvyssia u L322 je myslim autobiography, cize tam mas vsetko ako vytrane vyhriavane sedacky dvd vzadu v opierkach atd..ten jeep jasne je to proste amerika je to nieco ine ako eu auta, kamarat ma dodge charger srt a jeep wrangler a je to proste nieco uplne ine..
Takže nakonec jsme se dostali zpět k E70 a L322. A co ta F15? nějaký poznatky. Je zase horší od E70?
Skusal som F15 asi tak 100km jazda skusobna, je to rozdiel orpti E70 urcite, komfort jazdy hodnotim urcite o uroven vyssie aj materialy pouzite interier su na tom lepsie, ale mne sa jednoducho nepaci, pride mi take zozenstene..neviem sice povedat preco ale tak na mna posobi takze som do nej vtedy nesiel, tam som ale rozmyslal len diesel aj som ho skusal 40d to bolo..
L322 nejvíc bylo Autobiography Ultimate Edition, ale určitě ne s BMW M62, na předchozí straně dole je ten ceník, tam je výbava vidět, nejvíc je Vogue, je to ceník z 1/2003, pozdější pro poloFL jsem nikde nenašel
HUD ani ACC apod. nehrozí, je to auto postavené na komponentech e38, elektronika e39
Co ale musím říct, že design vůbec nezestárnul
HUD ani ACC apod. nehrozí, je to auto postavené na komponentech e38, elektronika e39

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Jasne nemyslel som max vybavu pri bmw motore ale celkovo u RR..po infoske ze bmw motor je tam len do roku 2006 tak je to pre mna asi pase kedze to je uz dost rokov veru..jedine ten jaguar este motor ale teda neviem ci je to zrovna dobry napad..
Ahoj, známej z práce má už přes rok RR supercharged 2006 což je motor z Jagoše a musím říct, že je spokojený. Má v něm LPG Magic 4 a funguje parádně. Najel s ním už cca 50tis a zatím bez problému. Co se týká výbavy, tak Autobiography nemá, ale vše včetně přístrojovky má obšité v černé kůži. Kdyby jsi byl poblíž prahy, tak ti domluvím svezení a prohlídku. Jinak co se týká výkonu, tak to letí asi jako 750i E65.
- Don
Nevim od ktereho roku se pouziva Autobiography vybava, ale tady se bavime o autech okolo 200k. Proto to take porovnavam s E53. Shodna technika, cena podobna nebo levnejsi a uplne jina uroven. Pro me by cenove mozna vysla i ta novejsi 4.2 SC, ale nejak na to nemam odvahu. To co me do ni trochu lame jsou ventilovane zidle, co se davali cca od 06.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Když jsme kupovali E70, sice jsem v ničem nejel ale prolez v salone co se dalo.
F15 já byl na kaši to nechci, je to strašný, sedačka v 30Kkm u řidiče vypadala tak, že to nemůžu popsat, moje statrá E53 ve 406Kkm na tom tak špatně není, byla to taková krásná spíše kůže do oranžova, ale sedačka vypadala, že má auto tak 800Kkm, vzadu ta posraná klika na otevření zadního dolního víka, to je hrůza. E53 má krasnej mikrospínač a zvuk je stejnej, jak když člověk dovírá softclose, ta kllika je humáč, nekrylo to palstama to zadní víko, člověk vidí plech i E70 už má kliku. Za mě teda zpracovaní horší než E53 a E70. Celkem jsem byl sklamanej, jak je tam malo místa, nic moc. mezi E70 a F15 není žádnej dramatickej rozdíl aý na NBT navigaci. Takže asi tak. Byla to verze M50D, ted me neberte za slova M to proste bylo.
Jinak G 7er na pohleda a sendutí bylo, jak pozlátko, do M4 jsem se nevešel a to jako natvrdo, prostě nevešel. Nová X5 mě hodně sklamala.
F15 já byl na kaši to nechci, je to strašný, sedačka v 30Kkm u řidiče vypadala tak, že to nemůžu popsat, moje statrá E53 ve 406Kkm na tom tak špatně není, byla to taková krásná spíše kůže do oranžova, ale sedačka vypadala, že má auto tak 800Kkm, vzadu ta posraná klika na otevření zadního dolního víka, to je hrůza. E53 má krasnej mikrospínač a zvuk je stejnej, jak když člověk dovírá softclose, ta kllika je humáč, nekrylo to palstama to zadní víko, člověk vidí plech i E70 už má kliku. Za mě teda zpracovaní horší než E53 a E70. Celkem jsem byl sklamanej, jak je tam malo místa, nic moc. mezi E70 a F15 není žádnej dramatickej rozdíl aý na NBT navigaci. Takže asi tak. Byla to verze M50D, ted me neberte za slova M to proste bylo.
Jinak G 7er na pohleda a sendutí bylo, jak pozlátko, do M4 jsem se nevešel a to jako natvrdo, prostě nevešel. Nová X5 mě hodně sklamala.
- Don
U E53 mi prislo divny, proc nema dover kufru stejne jako 38/39. Clovek s tim musi svihnout jak s vratama u nakladaku. V E53 jsem vzdycky vzbudil kufrem deti. V E39 privres a domacknes a celou dobu ticho
To máš pravdu, já měnil už 3x osvětlení SPZ, jak se s tím mlátí, vždy mě ta světla praskla, nevím jestli je to špatýnm seřízením kufru. U E65 nemám hydrokufr a zavírám to prstem, tam je to naprostá pecka. V E70 je dověr a to je jiné to ano. Škoda toho zastarlaýho čumáku e53, mohli vymslet něco, ala E65 a byla by to i dnes pecka, FL to neřeší.
Ja mam u e53 softclose kufru. Zlehka zmacknout a dovre si sam, zadne bouchani neni potreba.Don píše:U E53 mi prislo divny, proc nema dover kufru stejne jako 38/39. Clovek s tim musi svihnout jak s vratama u nakladaku. V E53 jsem vzdycky vzbudil kufrem deti. V E39 privres a domacknes a celou dobu ticho
Dobry, to sem nevedel ze se take delalo u e53.
- vlastnemec
Dávalo se až do faceliftu a mám ten pocit že v základu.
-
Jj.. Mam 05 a krasne to dovre samo... Skoda ze to mema dovirani dveri jak sedma... Hlavne deti vzadu, musi klepnout skoro vzdy dvakrat...
- Don
Zajimalo by me, jestli to lze dobastlit do predFL