Na LPG by to melu ukazovat o 10% vice ne?JaraX píše:když je to dobře seřízený tak to ukazuje cca o 10 procent menší spotřebu než to realně žere.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Poskubavani 745li pri jizde na plyn
Re: Poskubavani 745li pri jizde na plyn
- na LPG by to mělo ukazovat stejně jako na benzín, jen sežrat víc LPG než benzínu
- kawaman, jsi v pořadníku, neboj
Jasněji:
Na BC je třeba15 litrů, tzn.když jedu na benzín, jedu za 15 litrů
když jedu na plyn, spotřebuji 16,5 - 17 litrů dle seřízení.
Na BC je třeba15 litrů, tzn.když jedu na benzín, jedu za 15 litrů
když jedu na plyn, spotřebuji 16,5 - 17 litrů dle seřízení.
Tak jsem to myslel, ale spatne podal.JaraX píše:- na LPG by to mělo ukazovat stejně jako na benzín, jen sežrat víc LPG než benzínu

Jarax, já mám počítám zapojení ještě staré a také se to přepíná po 2km.
však ona to nedělá každá E65, jen některé, s kawamanem máte naprosto stejné zapojení, ale když třeba nejde přidávná vodní pumpa, tak už je problém. to nové zapojení by mělo být všemu tady tomu imunní.
Tak mě to dělá u 750i to samé co tu popisoval Horan a ještě někdo před tím.... nemám LPG, pouze benzín. Dělá to nejvíc za studena..... lehký plyn cca 10 % 80kmh cca 1500 otáček.... velmi silné poškubávání...za tepla se to zlepší, ale je to tam stále... pokud pojedu dlouho po rovině na stejné víš zmíněné otačky tak se to zhorší.... pustim plyn, přidám a ztratí se to.... rychlost do 70 a nad 95kmh to nedělá... z počátku mě to přišlo na mechanický problém od kardanu dozadu... našel jsem přituhlý kříž na kardanu jinak nic... to sem vyřešil výměnou a jinak nikde nic nevidim....Nic se nezlepšilo. auto má nové iridiové svíčky NGK předepsaný typ a nové cívky. Začínám mít ale podezření na měnič.... Mohl by tohle dělat měnič?
Mne se to jemne chveje pri otackach kolem 1500-2000. Jen kdyz je to studeny. Kdyz se to trochu zahreje, tak je klid. Kdyz jsem byl v Praze, tak na to koukal Snejk a rikal, ze to dela nejspis menic. Dal P a jemne pridaval plyn, az se to zacalo lehce trast a po presahnuti urcite hodnoty otacek zase klid. Pry to nemam resit, ze to dela hodne sedmicek. Nebo, az se bude sundavat rizeni, tak zrovna vymenit silentbloky motoru a muze se to zlepsit.
jemné chvění na P nebo N dělá víc N62, to bych vůbec neřešil, máš hovno co turovat auto na místě.
za jízdy to dělá málokterá
Problém se našel. Tak nakonec přece jen Jeden reduktor náhodile tlakoval a propouštěl plyn do vody. Nebyla to chyba plynaře ale začalo to dělat po tom co do mě nacouval borec. Prvně jsem si to s tím nespojoval. Pokud mě nevezme jarax( je mi jasné že toho má mraky), neznáte někoho na moravě kdo by byl schopen to předělat?
Ja jsem mel stejny problem. Zacali me prosakovat spoje a jedna hadice. Po rozdelani vicka v expanzce jsem citil ve vode plyn. Tlakoval mne reduktor od LPG.
Myslím že myslel za jízdy za studena Jaraxi...JaraX píše:jemné chvění na P nebo N dělá víc N62, to bych vůbec neřešil, máš hovno co turovat auto na místě.

DonyR1, tak jestli umíte na P jezdit tak pak jo, u nás na moravě na P jen stojímeJaris330D píše:Mne se to jemne chveje pri otackach kolem 1500-2000. Jen kdyz je to studeny. Kdyz se to trochu zahreje, tak je klid. Kdyz jsem byl v Praze, tak na to koukal Snejk a rikal, ze to dela nejspis menic. Dal P a jemne pridaval plyn, az se to zacalo lehce trast a po presahnuti urcite hodnoty otacek zase klid. Pry to nemam resit, ze to dela hodne sedmicek. Nebo, az se bude sundavat rizeni, tak zrovna vymenit silentbloky motoru a muze se to zlepsit.

Jo, myslel jsem to tak, ze za studena je to citit i za jizdy. Kdyz se to ohreje, tak uz ne za jizdy, ale poznam to pri vytoceni na P. Auto na P neturuju, ale jen jsme u Snejka zjistovali proc to tak je.
JaraX píše:DonyR1, tak jestli umíte na P jezdit tak pak jo, u nás na moravě na P jen stojímeJaris330D píše:Mne se to jemne chveje pri otackach kolem 1500-2000. Jen kdyz je to studeny. Kdyz se to trochu zahreje, tak je klid. Kdyz jsem byl v Praze, tak na to koukal Snejk a rikal, ze to dela nejspis menic. Dal P a jemne pridaval plyn, az se to zacalo lehce trast a po presahnuti urcite hodnoty otacek zase klid. Pry to nemam resit, ze to dela hodne sedmicek. Nebo, az se bude sundavat rizeni, tak zrovna vymenit silentbloky motoru a muze se to zlepsit.

Tak nikoho nic nenapadá???? Jaraxi?
Tak mě to dělá u 750i to samé co tu popisoval Horan a ještě někdo před tím.... nemám LPG, pouze benzín. Dělá to nejvíc za studena..... lehký plyn cca 10 % 80kmh cca 1500 otáček.... velmi silné poškubávání...za tepla se to zlepší, ale je to tam stále... pokud pojedu dlouho po rovině na stejné víš zmíněné otačky tak se to zhorší.... pustim plyn, přidám a ztratí se to.... rychlost do 70 a nad 95kmh to nedělá... z počátku mě to přišlo na mechanický problém od kardanu dozadu... našel jsem přituhlý kříž na kardanu jinak nic... to sem vyřešil výměnou a jinak nikde nic nevidim....Nic se nezlepšilo. auto má nové iridiové svíčky NGK předepsaný typ a nové cívky. Začínám mít ale podezření na měnič.... Mohl by tohle dělat měnič?
A kdyz pomalu pridavas plyn na P, tak se to taky chveje? Co zadni poloosy, co jdou z kardanu, nebo jak se tomu rika?
Když sme u toho. Tak když na p přidám. Tak okolo 1500 rpm se mi taky chvěje. Ale mám svíčky před výměnou. Ale pak mi chvěje za jízdy cele auto. Od 50 do 130. Někdy vic někdy min. Většinou vic za studena a za tepla min. A někdy výjimečné skoro vbc. Takove vibrace jako zvlneny kotouč. Musí se mi na to pak jara podivat. Poloosy sme prohazovali a ty tk nejsou. Kardan je po výměně uložení a vyvazeni .. koukám že to vybruje každému. .tedy alespoň na to p. Tak cekam ze když dam nove svíčky tak se to nezmění
Naposledy upravil(a) Zugy dne ned 18.02.2018 13:43, celkem upraveno 1 x.
u toho LPG. Zanáší se reduktor nebo vzplynovač u ( Prins VSI ) takže u všech lidí co mají LPG by se měl pravidelně čistit od oleje kterej se přidává podle nové směrnice EU asi rok a pul do LPG paliva.
Bejvá to vidět jak je to mastné když rozděláte vzplynovač. U reduktoru jsou zase membrány taky ale trochu to tam jinak vypadá. Předpokládám bude to dělat stejné problémy.
Může se to týkat i nemusí tohoto problému.
Bejvá to vidět jak je to mastné když rozděláte vzplynovač. U reduktoru jsou zase membrány taky ale trochu to tam jinak vypadá. Předpokládám bude to dělat stejné problémy.
Může se to týkat i nemusí tohoto problému.