Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 745i - jakou baterii ? AGM nebo nonAGM ?
Re: e65 745i - jakou baterii ? AGM nebo nonAGM ?
Dej si pro jistotu otčenáš
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
EXIDE je oficialni partner BMW, jejich baterky firma pouziva a primo doporucuje, zkuseni servisaci tady z fora s ni maji opakovane dobre zkusenosti - ale sakra, mela by byt levnejsi, koupim si Bosch protoze je zelenej.

Zase jsem nic nepochopil. Popsaný dvě stránky, odpověď v druhým příspěvku, celá 1. stránka vyřešila proč exide, a nakonec druhé nebude.
Ještě že tu padly nějaký ty odkazy, ty aspoň byly k něčemu dobrý.
Edit:
Sorry 3.stránky, nějak mě nenapadlo, že by jich mohlo být víc

Ještě že tu padly nějaký ty odkazy, ty aspoň byly k něčemu dobrý.
Edit:
Sorry 3.stránky, nějak mě nenapadlo, že by jich mohlo být víc
Někdo se prostě potřebuje spálit.. já osobně toto nepochopím. Příjdu na forum pro radu, tu dostanu, ale stejně si udělám co chcu 

kdybys viděl do jakýho to má vraku tak by tam stačílo v kauflandu nakoupit vozík tužkovejch baterek 

Takže vlastně ho Don zná také
Tak proto 

To vše vysvětlujeJaraX píše:kdybys viděl do jakýho to má vraku tak by tam stačílo v kauflandu nakoupit vozík tužkovejch baterek

Tvl ty jsi milej JaraXi
jak jsem už psal, zajímalo mě hlavně jestli AGM a jakou kapacitu.. já mám s Bosch prostě lepší zkušenosti než např. s Vartou.. a to ti každej řekne jéžiš, vem Vartu, vždyť je to to samý
to je to fakt takovej problem? 

To máš pravdu, že ikdyž je Varta to samý, tak Bosch je lepší. To je fakt.
Ale byla řeč o Exide vs Bosch, a tady bych si tedy dovolil také nesouhlasit.
Ale byla řeč o Exide vs Bosch, a tady bych si tedy dovolil také nesouhlasit.
Ty se toho nebojíšJaraX píše:kdybys viděl do jakýho to má vraku tak by tam stačílo v kauflandu nakoupit vozík tužkovejch baterek

ViďDonyR1 píše:Ty se toho nebojíšJaraX píše:kdybys viděl do jakýho to má vraku tak by tam stačílo v kauflandu nakoupit vozík tužkovejch baterek![]()
Jako nejradši bych to kolikrát zákazníkům taky řekl , ale takhle to napsat ...bejt majitelem toho auta asi by si mě nasral

Tak jestli to přiznáváš i sám že je to mrdka tak to už Jardu Chápu
..... Co to máš? 730D ?:-))

Dony proč? Jarda má jen vyšší hladinu sarkasmu a kdo ho zná, tak se nemůže nasrat
Já se ptal, jestli existuje nějaký sraz na X5 a poslal mě odkaz na vrakáč.
To hned tak každýho nenapadne.

Já se ptal, jestli existuje nějaký sraz na X5 a poslal mě odkaz na vrakáč.

má 745i ale s milion problémama, já ji teda neviděl, ale již dle toho co tam furt řeší bych ji zapálil hned, prostě se bojím že to skončí tak že to stejně pak nasranej prodáš a budeš říkat že je sedma krám.
on je Crazy hrozně v pohodě člověk, ale má hrozně špatný auto a to mě hrozně mrzí. stejně jako když nějakej kok*t přijede s nějakym super Individualem kterej sám zničí. třeba jako ten co přijel s tou 760i, na bok nalepil gumy na dveře co se dávali na starý škodovky, místo ledvin tahokov, vykuchanej idrive a misto toho rádio a vše u motoru modrý, chtělo se mi brečet.
Dony : víš normálně to těm lidem řekni "né jako to je mrdka" ale "víte pane, to vaše auto je v katastrofálním stavu, fakt hodně špatný" oni to totiž většinou lidi neví a rvou peníze do nějakýho kekelu.
on je Crazy hrozně v pohodě člověk, ale má hrozně špatný auto a to mě hrozně mrzí. stejně jako když nějakej kok*t přijede s nějakym super Individualem kterej sám zničí. třeba jako ten co přijel s tou 760i, na bok nalepil gumy na dveře co se dávali na starý škodovky, místo ledvin tahokov, vykuchanej idrive a misto toho rádio a vše u motoru modrý, chtělo se mi brečet.
Dony : víš normálně to těm lidem řekni "né jako to je mrdka" ale "víte pane, to vaše auto je v katastrofálním stavu, fakt hodně špatný" oni to totiž většinou lidi neví a rvou peníze do nějakýho kekelu.
Jardo Alfistovi nemá cenu nic vysvětlovat..... to je taková komunita, že to svět neviděl..... Proto po práci dělám melouchama BMW abych si spravil chuť a naštestí ty lidi co ke mě jezdí sou všichni normální a když řeknu je potřeba dělat tohle a tohle tak se to dělá a nevymýšlí kokotiny. A ty co vymýšleli kokotiny už sem vyházel.
Dobře jsi udělal, žes takové lidi vypral. Akorát ti pak pijou krev a ty ztrácíš čas a nervy..
Já to auto zbožňuju už teď, to se neboj.. jezdim kostitřasem (E53 4.4i) sice s komfortama, DSP, dvojitýma sklama a tak, ale pak jedu sedmou a jsem z toho ouplně v řiti
moje sedma naštěstí nebyla napadená kutilem, spíš se na ní asi celkem pěkně sralo.. ale hele s tím jsem do toho šel a jak říkám, pomalu, postupně likviduju problém za problémem a ten seznam se fakt zmenšuje + všechno na autě dělám úplně sám, necpu to do žádnýho servisu, tak je zo taky o něčem jinym
a tim, že na tom nejsem závislej, tak mě vůbec nesere, že to je už skoro rok.. jednou to bude
a dík, už jsem myslel, že za tebou zajedu s vidlema, ale vyžehlil sis to

Kawaman: tak tak..... času mám velmi málo a určitě nemám náladu se sněkým rozčilovat.
no ono to ani smysl nemá, základ je spokojený zákazník i servis a to dosáhneš jen dobrýma autama a pravidelnou péči. miluju třeba ty zákazníky co jezdí jednou za rok na větší servis a pak to musí rok vydržet. a když jezdí nějaké paštiky každý 2 měsíce tak seš nasranej i ty i ten zákazník. ted tady zrovna mám takovou E60, děláme takovej lehkej servis za 60 a ale do auto by bylo třeba dát ještě aspon dalších 150k