Odpovím si sám.Auto po diagnostice u BMW Bychl naprosto v pořádku.Jen pokles napětí na baterce,kvůli mrazu a kratkým trasám.Proto se rozsvítila žlutá kontrolka motoru.Klepání od motoru jsem si nejspíš vynutil z vyplašení:-).Tak třeba to někomu někdy pomůže.ZdarHinter10 píše:Ahoj,muzu se zeptat jak to nakonec dopadlo s motorem?mám nejspíš stejny problém,zvuk stejny z toho místa jako na videu.po zahřátí a znovu nastartování kontrolka zhasla.chybu mi to zadnou nevypisuje.mám e63 5.0 275kw r.v.2006.příští tyden jdu na diagnostiku,tak bych se rad pripravil na to co me zhruba ceka.Diki za jakekol info.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e63 za studena sviti motor
Re: e63 za studena sviti motor
- TT
- Kontaktovat uživatele:
nesmysl rozsvícená kontrolka motoru nikdy není vázána chybou dobíjení nebo stavu napětí na to tam máš kontrolku baterieHinter10 píše:Odpovím si sám.Auto po diagnostice u BMW Bychl naprosto v pořádku.Jen pokles napětí na baterce,kvůli mrazu a kratkým trasám.Proto se rozsvítila žlutá kontrolka motoru.Klepání od motoru jsem si nejspíš vynutil z vyplašení:-).Tak třeba to někomu někdy pomůže.ZdarHinter10 píše:Ahoj,muzu se zeptat jak to nakonec dopadlo s motorem?mám nejspíš stejny problém,zvuk stejny z toho místa jako na videu.po zahřátí a znovu nastartování kontrolka zhasla.chybu mi to zadnou nevypisuje.mám e63 5.0 275kw r.v.2006.příští tyden jdu na diagnostiku,tak bych se rad pripravil na to co me zhruba ceka.Diki za jakekol info.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
zdravim.no já nevím, ale z jakého důvodu by mi to tvrdili v autorizovanym servisu?pochopil bych ze by me natáhli na výmeně nečeho co není potřeba.sice mi to taky přijde trochu divný ,ale asi mi nezbyde nic jiného než tomu věřit.já se v autech nevyznám,takže jinou možnost ani nemám.TT píše:nesmysl rozsvícená kontrolka motoru nikdy není vázána chybou dobíjení nebo stavu napětí na to tam máš kontrolku baterieHinter10 píše:Odpovím si sám.Auto po diagnostice u BMW Bychl naprosto v pořádku.Jen pokles napětí na baterce,kvůli mrazu a kratkým trasám.Proto se rozsvítila žlutá kontrolka motoru.Klepání od motoru jsem si nejspíš vynutil z vyplašení:-).Tak třeba to někomu někdy pomůže.ZdarHinter10 píše:Ahoj,muzu se zeptat jak to nakonec dopadlo s motorem?mám nejspíš stejny problém,zvuk stejny z toho místa jako na videu.po zahřátí a znovu nastartování kontrolka zhasla.chybu mi to zadnou nevypisuje.mám e63 5.0 275kw r.v.2006.příští tyden jdu na diagnostiku,tak bych se rad pripravil na to co me zhruba ceka.Diki za jakekol info.
Máš jinou možnost. Jsi z Prahy, tak zajeď za Snejkem, ten ti určitě problém odstraní 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
No vzhledem k tomu že Bychl je od Snejka asi kilometr, tak by to asi bylo nejrozumější 

- TT
- Kontaktovat uživatele:
to Hinter10: autorizovaný servis, to ještě neznamená, že jsou vševědoucí, např. napíchnou na diagnostiku, nic nezjistí, vymažou chybu a řeknou: " asi jste natankoval špatný benzín" (což samozřejmě může být vyhodnoceno jako závada a kontrolka motoru se muže oranžově rozsvítit).... stejně jako jsou dobří doktoři tak jsou i špatní doktoři, jako jsou dobří zedníci jsou i špatní zedníci a stejně je to i servisem
....

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i