Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dodělání M paketu e90
Dodělání M paketu e90
Ahoj..chtěl bych se zeptat, jestli je možné na e90 předface dát m paket přední nárazník z facelift verze, ale za předpokladu, že nechám původní kapotu a světla..samozřejmě počítám, že se budou muset dát delší přední části podběhů..
Upgrade na klasický předface m paket je mi jasný, ale ten face se mi líbí víc..nicméně nechci kvůli tomu měnit zbytečně spoustu zdravých dílů...
Děkuji za rady..
Upgrade na klasický předface m paket je mi jasný, ale ten face se mi líbí víc..nicméně nechci kvůli tomu měnit zbytečně spoustu zdravých dílů...
Děkuji za rady..
-
Re: Dodělání M paketu e90
Ano, půjde to. Avšak musíš použít ledvinky z předface, jinak ti nesedne kapota. Faceliftové ledvinky by jsi musel nějak upravit.
Nezapomeň na mlhovky, ty pasovat taky nebudou.
Nezapomeň na mlhovky, ty pasovat taky nebudou.
Samozřejmě bych použil své aktuální ledvinky.. jinak bych koupil kompletní přední m paket facelift nárazník, takže bych pouze vyměnil přední část nadkolí a přehodil nárazník.. je to teda jisté, že tam ty předface ledvinky půjdou? Nebo by se nárazník musel nějak upravit? Všude jsem hledal nějakou fotku , kde je vše předface , pouze face nárazník, ale nikde jsem nic nenašel... děkuji
-
Jo, kapotu má starou, ale světla asi nové.. ale světla snad jsou tvarově stejný ne? Mám na autě dinamic bixenon, takže světla měnit taky nechci...
Jinak to vypadá fajně...
Jinak to vypadá fajně...
-
Světla mají stejný tvar, takže to je jedno.
preLCI ledviny mají jiný tvar.do lci nárazníku pasovat nebudou.navíc se budou muset upravit ty faceliftové tak,aby vyšly pod kapotu.
za mne je to hrozný bastl.pokud už lci,tak komplet...
za mne je to hrozný bastl.pokud už lci,tak komplet...
Hledal jsem na e90 post a fakt to nejde.. nárazník sice dám, ale vůbec nesedí ke kapotě, je tam mezera a vypadá to hrozně.. světla by nevadily, ale bez lci kapoty by to byla děsná prasárna..
A jen dotaz ohledně světel, jde tedy na E90 předLCI dát světla z LCI modelu? Jde mi jen čistě o světla.
Díky za info
Díky za info
-
Díky za odpověď. A teď tu mám jednu pro hodně zkušené.
Lze použít pro holé světlo z verze LCI - díly z předLCI žárovky, starter atd, prostě přeházet to na nové nebo je to jiné?
Díky
Lze použít pro holé světlo z verze LCI - díly z předLCI žárovky, starter atd, prostě přeházet to na nové nebo je to jiné?
Díky