Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bimmerguru a Classic Garage (DC Garage)

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Itchythefirst

Bimmerguru a Classic Garage (DC Garage)

#1 Příspěvek od Itchythefirst »

Ahoj, sleduju tyhle dve dilny na FB a obcas tam davaji zajimavy fotky. Mate nekdo realne zkusenosti s nekterym z techto servisu? Je to blizko Prahy(ci primo v Praze), takze bych tam nekdy zajel :-)
Misanek

Re: Bimmerguru a Classic Garage (DC Garage)

#2 Příspěvek od Misanek »

Dc garage už neni, ne? Resp. Viktor už tam podle mě nefiguruje
Itchythefirst

#3 Příspěvek od Itchythefirst »

Misanek píše:Dc garage už neni, ne? Resp. Viktor už tam podle mě nefiguruje
Uz tam asi nefiguruje, ale pry to je primy nasledovnik DC Garage, tak nevim :-|
Misa Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od Misa Moderátor »

Existuje DC garage a Classic garage, jsou to dva různé podniky. Napíšu DCmu, jestli k tomu poví víc.
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od DC Výkonná rada »

já jsem měl rok pauzu, teď DC garage opět funguje, ale v omezeném nekomerčním režimu - služby pouze pro kamarády a klubáky po dohodě

Classic garage provozuje GeorgeWolfik
Itchythefirst

#6 Příspěvek od Itchythefirst »

Diky za doplneni informaci ;-) Jinak mate nekdo realne zkusenosti s temi servisy?
xyron

#7 Příspěvek od xyron »

No tak u DCho se není o čem bavit, tam je to TOP ;)
Plechus

#8 Příspěvek od Plechus »

Používám na střídačku oba servisy. Na mechanický věci je to fuk, do kterého, nicméně s eletrikou doporučuju spíše Bimmerguru.
Itchythefirst

#9 Příspěvek od Itchythefirst »

Takze na mechaniku jsou sikovny obe dilny? :-) Elektrika zatim funguje jak ma (tuk tuk tuk).
Plechus

#10 Příspěvek od Plechus »

Jo, na mechaniku v pohodě obě dílny ;)
Bzuker

#11 Příspěvek od Bzuker »

Kdo by poradil dobrý servis kde udělat siláče na diferáku pro e46? :D nemám moc představu jak je to cenově náročné co se hlavně práce týče.
Julesteam
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Julesteam »

Bimmer Guru muzu doporucit
e61 535d 200kw 8-) :twisted:
Obrázek
Itchythefirst

#13 Příspěvek od Itchythefirst »

Tak ano, zkusenost s Classic Garage uz mam. Velkou. A jen negativni! Uz tam prosim nikdo nikdy nejezdete:
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=100458
Wolfik

#14 Příspěvek od Wolfik »

Itchythefirst píše:Tak ano, zkusenost s Classic Garage uz mam. Velkou. A jen negativni! Uz tam prosim nikdo nikdy nejezdete:
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=100458
Po asi 10ti telefonátech, kdy mě volali zákazníci a říkali co se děje, že bych se měl podívat do světa internetu ,tak jsem zjistil tuhle krásnou recenzi na mou osobu a můj servis. Zprvu jsem nechtěl reagovat a říkal jsem si...pán si koupí bouranou paštiku a mě pak v podstatě po roce a půl obviní z toho ,že jsem ho chtěl vlastně zabít a označuje mě za klauna a veřejně mě linčuje.....Servis tohoto auta si pamatuji docela dobře..seznam dlouhý na celé stránce A4 svíčky oleje ..jak motor. tak převodovka tuším i diff plno detailu jako blinkr, pdc světla atd atd jeden z bodů bylo klepání v nápravě popřípadně táhne na nějakou stranu více nespecifikováno viz seznam...no každý mechanik mě potvrdí, že vezmeš za kolo zahejbeš a když narazíš na vůli řešíš a byla vůle na jednom rameni vyměnil jsem a problém odstraněn, dál jsem neřešil (evidentně chyba) doporučil jsem zákazníkovi ať zajede ještě na geometrii, tehdy se to nějak nestíhalo a když se rok a půl neozval ,tak sám mu asi těžko budu volat jestli je vše v pořádku... Vždy se snažím aby každý zákazník odjížděl spokojen nic nepodcenit a informovat ho o možných nedostatcích popřípadně řešeních jak to dotáhnout k dokonalosti. Komunikuji se zákazníky možná až nad rámec. Každopádně určitě si musím hlavu posypat popelem že jsem se na tu blbou nápravnici nepodíval ale fakt mě to ani nenapadlo že je někdo schopnej na takovém autě udělat takovou prasárnu....za to se samozřejmě veřejně omlouvám že nemám místo dignostiky a lepších očí věštící kouli   Beru to jako zkušenost a jsem ve finále rád že to pan Icha zveřejnil...protože je to moje první reklamace a ještě né chyba práce jako takové. PS: Když si někdo koupí nabouranou jebku a pak mě osočuje z toho že se v tom mohl zabít je i na mě poměrně dost klidného člověka moc.
Itchythefirst

#15 Příspěvek od Itchythefirst »

Nez jsem cokoli napsal na internet, dal jsem vam moznost se k tomu vyjadrit. To mi prislo jako fer. Na posledni moji zpravu v nasi komunikaci uz jsi ani nereagoval, tak jsem to mel z vasi strany za uzavrene. Moc teda netusim, proc ted delas strasne prekvapeneho.
Lincovani, ci oznaceni za klauna si neber osobne, je to pouze v kontextu toho, ze si jako servisaci BMW nevsimnete toho, co ja jako laik vidim na prvni dobrou.
Ano, koupil jsem bouranou pastiku s tim, ze ji davam postupne do kupy. A ano, ten seznam je na cely jedny A4 strance... ...s 1.5 radkovani a s rozepsanim ruznych veci pod sebe pro prehlednost. Netusim, jak to ale souvisi s tim, ze prehlidnete neco naprosto ocividneho.
Je to na stejny urovni, jako kdyz k vam prijede nekdo s tim, ze se auto prehriva, vy vymenite termostat a nevsimnete si, ze chybi chladic. Opravdu neni potreba vestici koule, staci na to jen tolik nesrat...
Muzes povidat neco o vestecky kouli, ale at si kazdej udela obrazek sam, koukne se na auto ze spoda a zjisti, ze nevidet takovou vec, kdyz prohlizim podvozek, je prakticky nemozny :-|
Prvni reklamace rikas? Zaslechl jsem neco o aute p. Ondreje Soukupa, to je fejk? Nebo to jen nereklamoval u vas, protoze uz vam neveril? :-)
Odpovědět