Kolik je cca priblizna cena?
Diky

JaraX píše: slušnou E60 jsem za celou svou BMW praxi neviděl
No...já tam prostě potřebuju kvrdlat tím klackemkawaman píše:Teď ti vůbec nerozumím.. automat je nuda, ale 520i je nějké zábavné auto či co?? Však tam není motor!
To jsem původně chtěl,sehnat pěknou e39 v benzínu a mít klid,ale těch je taky jak šafránu a hlavně jsou snad uplně všechny chycený rezem,měl jsem tři e39tky a můžu říct,že je to pro mě společně s e38 a e46 snad nejhezčí bmw,třeba interier je v e39 je podle mého hezčí než v e60,nechápu jak mohli udělat takovej krok zpět,vnitřek dveří e60 před fl je tak strašněj,že to snad ani neni možný,chvilku jsem taky bojoval se zedkem..hlavně se světlama,ale ted už jsem si na e60 tak nějak zvyknul..JaraX píše:a nebo si prostě kup starší auto, E39, E46, a pokud koupíš auto s motorem budeš z něj mít aspon radost.
pokud chceš E60 tak si dej jako minimum 530i, mě to stejně přijde slabý, ale proti 520i to bude závodní stroj.
No,jak jsem psal výše...hledám hnedle rok a to jsem slevil dost z nároku co se výbavy týče a stejně nic...TANN3R píše: Za 200k seženeš 530i, jen těch aut není tolik, jako v naftě, tak musíš hledat a čekat. A stejně bude 545i s automatem zábavnější, než 530i s manuálem, za stejnou cenu..
Tak to nevím, jestli není problém trochu jinde.. Jet do němec na 5aut a nespokojit se s žádným kvůli netěsnícímu víku atd.? Vždyť to čeká každej motor několikrát za život. Především nechápu proč vůbec jet na tu šedivou kvůli takovýmu hnusnýmu intecu? Ta černá vypadá fakt pěkně, šíbr atd.jj, škoda jen marnýho motoru ten je tak pro důchodce. Ale jestli měla trochu ufouklý kolo tak chápu, takovou určitě nebrat!gunner píše:V D jsem byl asi na pěti a u nás na dvou...jedna byla po manželce Dalibora Jandy (520i) do tý jsem vzhledem k ceně vkládal naděje,i když to byla holota..jak si mi psala druhou prodával chlapík v Praze (523i) Dával jsem sem na nej link,jestli je někdo nezná...
Na posledních dvou jsem byl včera sice zase holota v 520i,ale jak jsem psal,slevil jsem dost z nároku
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 91209.html
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 68505.html
Do tý šedivý jsem taky vkládal naděje,ale tam bylo oleje ještě víc něž ty první plus nějaký kladky.To je servis kde se spicializují na BMWA ani to nebyl žádnej kebab, Helmutové jak víno..o to větší to bylo zklamaní.Jsem si říkal...za takový peníze to musí bejt top a ono h...