Nesetkal se někdo s takovým problémem, že když tlačítkem sklopí zrcátka a pak zmáčkne tlačítko podruhé ať se vrátí do původní polohy a jedno se vrátí v pohodě a druhé to projede až tak, že se vyklopí na druhou stranu?
Neví někdo co s tím?
Udělá to i při odemčení, tak to musím pak manuálně vrátit zpět.
Jde to alespoň nějak vypnout? Nebo na co se podívat? Nenašel jsem nic co by bylo polámané.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e91 špatně fungující automatické sklápění zrcátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: e91 špatně fungující automatické sklápění zrcátek
Udělal jsi něco s tím přetáčením zrcátka? Mám občas to samé. Zřejmě tam bude zlobit koncový mikrospínač. Teď v zimě s tím ale nic neudělám.
- FreeTree
Jo tak to mi dělalo u e46, když mi někdo na parkovišti sklopil zrcátko proti směru... tenkrát jsem to rozdělal a nějak vrátil do původního stavu... možná jsem ho i přidržel, když se mělo zavřít... a protočilo se zpátky do správnýho stavu... jinak u e91 se mi to ještě nestalo.... 

No přestalo se to samo přetáčet, tak jsem to od té doby nepoužilKortys píše:Udělal jsi něco s tím přetáčením zrcátka? Mám občas to samé. Zřejmě tam bude zlobit koncový mikrospínač. Teď v zimě s tím ale nic neudělám.

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky, ale občas se to stane a nevím co určuje polohu zastavení? Při prohlížení rozložení na Youtube tam není vidět žádný koncový mikrospínač. Sklopení chápu, že se vypne nadměrným odběrem proudu, ale v té střední poloze? Zřejmě tam má vyskočit nějaký kolíček jako zarážka a je to také založeno na zvětšeném odběru proudu a nemá mít zrcátko možnost pokračovat dál dopředu.
Je to tak?
Je to tak?