Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nové M3/M4
Re: Nové M3/M4
Kdyz ten Akrapovic je tak krasnej 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to aby jsi parkoval na zvedáku a mohl se na to dívat aspoň v garáži 
Hele je TOP, ale zrovna u nové M3/4 jsou ty zvuky těch aut stejně jak vysavače co střílí jenom a v dálce slyšíš zvuk R6 a jinak nic ... já bych koupil něco levnějšího a investoval jinam, ale každý svého štěstí strůjce

Hele je TOP, ale zrovna u nové M3/4 jsou ty zvuky těch aut stejně jak vysavače co střílí jenom a v dálce slyšíš zvuk R6 a jinak nic ... já bych koupil něco levnějšího a investoval jinam, ale každý svého štěstí strůjce

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Kdyby se někdo chystal objednávat M3, tak už není k dispozici barva Silverstone metallic přestože v konfigurátoru je, tak pozor na to
Navíc už nejdou objednat barvy na přání.
Kardan by měl být ocelový, ale auta ještě stále chodí s karbonovým. Objevují se i spekulace, že to M3 doklepe s karbonem. M3 F80 už do konce výroby filtr pevných částic nedostane. Poslední objednávky se blíží, konec výroby má být 05/2018. M4 filtr pevných částic dostane někdy v půlce roku, takže nejvyšší čas objednat, kdo chce auto ještě bez něj. To platí skoro pro všechny automobilky, některé už ho dávají teď jako třeba Volvo.

Kardan by měl být ocelový, ale auta ještě stále chodí s karbonovým. Objevují se i spekulace, že to M3 doklepe s karbonem. M3 F80 už do konce výroby filtr pevných částic nedostane. Poslední objednávky se blíží, konec výroby má být 05/2018. M4 filtr pevných částic dostane někdy v půlce roku, takže nejvyšší čas objednat, kdo chce auto ještě bez něj. To platí skoro pro všechny automobilky, některé už ho dávají teď jako třeba Volvo.
ada540i: takze uz mas objednano
?

Zajímal by mě duvod vyřazení silverstone pro mě nejhezčí barva na M3 M4....

Neni to proste proto, ze M3 v rade F konci?
tommee : bingo... netreba mudrovat, posledni objednavky uz maji na kahanku...
Měl jsem ted skvelou nabídku na M4 ještě za starých podmínek (bez DPF), myslím že jen do konce března... .. ale nakonec jsem se rozhodl ty 2 miče radši procestovat

Měl jsem ted skvelou nabídku na M4 ještě za starých podmínek (bez DPF), myslím že jen do konce března... .. ale nakonec jsem se rozhodl ty 2 miče radši procestovat

Ja bych tolik neprocestoval, tak mam jeden karbonovej kardan doma 

Včera, po třech měsících čekání, konečně dorazila i mě. Je to M3 s paketem competition, barva Mineral grey, manuální převodovka. Zatím můžu napsat jen to, že si rozumíme od prvního kilometru. Původně jsem chtěl kupovat 340i, ale po prvním kontaktu s M3 jsem věděl, že bych byl pořád krok od toho, co opravdu chci. Je to neuvěřitelně univerzální auto, kvůli kterému jsem se po 7mi letech rozhodl prodat svojí skvělou e39 540i manuál, kterou považuji za jedno z nejlepších aut na planetě. Teď mě čeká 2000km zajíždění a pak se uvidí co v M3 opravdu je.
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
Velka gratulace! At ti slouzi:)! Ja na te sve mam natoceno 18tis a bavi me stale! Doufam, ze ji soupnes do klubovek, at se tam sam nebojim 

Díky. Doufám, že o víkendu, nebo příští týden, se mi povede najít trochu času a dám do klubovek nějaké fotky. Strašně rád bych teď sednul do auta, jezdil a hrál si s nastavením, ale bohužel to vyšlo tak, že mám teď dost napilno. Najel jsem jen něco přes 100km, takže mám zatím jen málo poznatků. Ten největší je, že manuální převodovka je přesná a skvěle ovladatelná, v podstatě od prvního kilometru se dá jezdit velice komfortně, že spolujezdec nepozná, že řadím, když se nedívá a hraje rádio. Páka je přesně tam, kde má být a každé řazení si vysloveně užívám. Zatím je to věc, která mě na tom autě baví asi nejvíc.
V nastavení podvozku jsou opravdu znatelné rozdíly a v komfortním režimu je až nečekaně pohodlné i pro těhotnou manželku. No a nakonec, nevím jestli je to dobře, ale auto budí u lidí celkem velkou pozornost. Myslel jsem, že v šedivé metalíze nebude tak nápadné, ale otáčí se za ním i holky a děti ukazují prstem... Asi je to tím, že tady na jihu Čech moc takových aut nejezdí. Po hodině co jsem v autě jel po cestě ze salonu, mě na světlech oslavil pán z vedlejšího auta (přes otevřené okénko) a M3 pochválil. Neříkám, že kvůli tomu jsem si to auto kupoval, ale je to zvláštně příjemný pocit. Podle mě je to důkaz toho, že současná M3 je vzhledově velice povedená. Teď si ještě musím ověřit, jestli povedená i po těch ostatních stránkách.
V nastavení podvozku jsou opravdu znatelné rozdíly a v komfortním režimu je až nečekaně pohodlné i pro těhotnou manželku. No a nakonec, nevím jestli je to dobře, ale auto budí u lidí celkem velkou pozornost. Myslel jsem, že v šedivé metalíze nebude tak nápadné, ale otáčí se za ním i holky a děti ukazují prstem... Asi je to tím, že tady na jihu Čech moc takových aut nejezdí. Po hodině co jsem v autě jel po cestě ze salonu, mě na světlech oslavil pán z vedlejšího auta (přes otevřené okénko) a M3 pochválil. Neříkám, že kvůli tomu jsem si to auto kupoval, ale je to zvláštně příjemný pocit. Podle mě je to důkaz toho, že současná M3 je vzhledově velice povedená. Teď si ještě musím ověřit, jestli povedená i po těch ostatních stránkách.
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket