Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw e46 svetla
Bmw e46 svetla
Zdar klubaci, mam na vas dotaz ohledne svetel u e46tky. Jedna se mi o to, ze si chci dovézt z Anglie auto(konkretne 330 cd cabrio 2005-06) a jedna z podminek k prihlaseni je nastaveni svetel na nasi stranu. Nekde jsem slysel, ze u novejsich aut to staci jen nejak preprogramovat a svetla sw nemusi fyzicky menit. Nevim co je na tom pravdy, tak se chci zeptat vas, jestli neco o tom vite. Diky moc
Re: Bmw e46 svetla
nektery svetla jdou rozebrat a obratit parabolu ale to neni pripad e46 myslim.
musíš vyměnit přední světla, pokud je vzadu jenom jedna mlhovka tak jí musíš předělat na levou stranu, se zrcátkama musíš na zkušebnu asi za 4500 kč
Změny ktere jsou potreba k prihlaseni vim, pouze jsem chtěl vědět, jestli ty svetla se dají postelovat a nebo se musi vyměnit..
Světla mi vyměňoval originální za nová (Q5-R) ve 2013 uživatel caknakis (Tomáš Caknakis). U E46 častý problém. Od té doby svítím bez problémů
Kamo diky za nazor,ale je resim trosku neco jineho.....E46_2003 píše:Světla mi vyměňoval originální za nová (Q5-R) ve 2013 uživatel caknakis (Tomáš Caknakis). U E46 častý problém. Od té doby svítím bez problémů

vyměnit
U vw xenonů se po rozebrání světel přecvakne clonka a je to. U BMW nic takového není?
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
aj bmw xenon vie zrovnat luc """\__ na ____ ale je to kktina... lepsie nahodit nove EU projektory
na stk by tě s nimi stejně vyhodily ještě k tomu u dovozu z anglie
Ok,diky za tipy a rady....btw nevite teda kde koupit novy svetla za rozumny peniz...?
Ahoj, na pana Caknakise chci přidat doporučení. Výměnu mi dělal už před lety a osvědčeno časem fungují světla bez problémů (kéž by ani zbytek auta nestárl..).