Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pneumatiky xdrive
Pneumatiky xdrive
Bude vadiť ak dam různé pneu na přední a zadní nápravu u xdrive? Různé v zmysle stejný rozměr ale jiný model/značka. Děkuji.
- vlastnemec
Re: Pneumatiky xdrive
Na xdrive bacha, můžeš ho tím úplně oddělat, úplně nejvíc mu vadí pokud dáš na předek lepší pneu jak na zadek, různé vzorky taky nemá rád v případě že na předku máš dezén třeba do offroad pneu a vzadu normál.
- pavproch
Xdrive "zkousne" rozdíl v průměru/obvodu Přední x Zadní do 1%, teda aspoň sa to tu někde kdysi psalo
já teda u 3er celkem pravidelně sjedu a měním zadní 2x častěji než přední a prozatím vše OK, klepklepklep na dřwo
já teda u 3er celkem pravidelně sjedu a měním zadní 2x častěji než přední a prozatím vše OK, klepklepklep na dřwo
- vlastnemec
Co se týče sjíždění mám zkušenost jen na x5 a to na e53 se zadek a předek sjížděl rovnoměrně a u e70 přeměřím jak sundám nové zimáky.
Jinak tomu musíš teda dobře šlapat když tak měníš zadky, kurva měl jsem e65 které jsem šlapal a teď pohoda e66 a taky se sjíždějí rovnoměrně předek zadek.
Jinak tomu musíš teda dobře šlapat když tak měníš zadky, kurva měl jsem e65 které jsem šlapal a teď pohoda e66 a taky se sjíždějí rovnoměrně předek zadek.