Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spytihněv, p.Škrabal, geometrie náprav

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
LampionakE39

Spytihněv, p.Škrabal, geometrie náprav

#1 Příspěvek od LampionakE39 »

Moje dojmy na geometrií s mou e39 Tour.
Tak jsem přijel od p. Škrabala, je tam otec se synem a ještě jeden mladej mechoš. Dojem mám takovej, že jsou si jisti co dělají, prostě všechno v pohodě klaplo, všechno šlo povolit, rozhýbat vzadu, dofoukl kola, auto zatížil pytlema s kamením, prostě na celkovou hmotnost vozidla, jak by se mělo, kecal jsem s tím mladým, co je tam asi rok a půl, v klidu dělal, já viděl na monitor, všechny hodnoty dal do zeleného, kromě zadního odklonu, tam už to nešlo, excentry dal na max co to šlo, ale stále je tam negativní odklon, na jednom kole by to dal do zelenýho, ale nechal tak, aby byly obě kola stejně odkloněna. Volant do váhy atd.
Nevím, řešení je asi nový díly zadní nápravy...ohledně toho odklonu....
Jinak celkovej dojem, byly slušní, po geometrii to jel semnou projet, jestli to netáhne nebo něco nedělá špatně já zaplatil litr, jak jsme se domluvili, no zhruba dvě hoďky jsem tam byl. Dílna vcelku velká, vybavení dostačující. Jak na tom budou třeba s diagnostikou a úspěšností, to si netroufám odhadovat, ale tak to se dovíme tady časem...
Dílnu tam mají asi 15let, no říkal že pozemek pod dílnou přikupovali v roce 2000. Teď by chtěli ještě pozemek vedle, tak možná se jim daří. Tolik můj dojem a spokojenost. Tak reakce??? Díky..
Odpovědět