to ti asi nikdo odsud neřekne, ale celkem na jistotu bych řekl že to bude horší než starej, tak jak všechny novy auta.
kamarád bere co 2 roky novy Discovery a to co sis zažil ted s tím posledním je peklo, už měl asi 10 reklamaci a auto se třepe a škube, vyměněno pul auta, a ted mu řekli v servisu že maji podezření na převodovku, ale že nejde vratit ani použit do jineho auta, takže když to tím bude, tak mu ju zaplatí v zaruce a když to tím nebude tak si ju musí zaplatit on
To je vcelku vyborny postup zo strany servisu;)))sak taka prevodovka urcite nebude nejaka draha:)))
No to neni nic moc ak tato generacia na to bude horsie ako predosla kedze predosla mala aspon teda povest dost nespolahliveho auta...
Aj ked co je uz dneska spolahlive no..zajtra zase musim akutne poriesit servis:))
kamarád co jezdí leta LR mi tvrdí že nový Discovery a novej Range nemají rám nýbrž samonosnou kastli, prostě stejnéj sráč jako X5, víte o tom někdo něco? nedohledal jsem to.
L322 tady měla nějaký odkaz, když se mění turbo. Tam zvedli kastlu nahoru a cosi s kolama zůstalo na zemi.
Jestli to byl zrovna nějaký sport, nebo předpotopní ročník nebo speciál??? Jde to mimo mě, tak si to do detailu nepamatuji.
jaraxi mel jsi někdy disco ja měl dvě jednu p38 4.6 a l322 3,0 a mužu říct že disco toho dokaže dost určite víc než x5 to se na mě nezlob a ani si nedovedu představit ze bych jezdil z x5 po lese jako z disco a u disca je benzínová v8 kdyz jsi tak zaujatý na benzín vís čemu se musím smá jak na každém foru jak tady tak třeba na land rover foru se najdou lidi co jsou zaujati jenom na v8 benzím vše ostatní je sračka tomu se opravdu musím smát
Ty jo s E70 na polní cestu ? Neto fakt ne, to bych se asi nedoplatil, E53 je bytelnejsi tam bych se nebal. Kazdopadne ty pneu 20" 315 moc nenaznacujou, ze to jsou auta do terénu
Na druhou stranu koupit naftu, tak je to u BMW E70/E53 pěkná pitomost, že Kdybych jezdil do lesa, tak mám straší Pajero, nebo Terano , Nivu znam dobre :) a zase ne Disco......
Disko melo benziny... ale kolik se jich da sehnat - naprosta utopie. Disko je velky pracant a je pohodlnejsi nez X5, ale porad za stejne penize muzes mit X5, Disko i RR. To je jak se sedmou, take za stejne penize muzes mit E60, ale proc? Vyuziju to?... ne, no a tak si poridim RR a 7er
U LR je to vzdy vylozene o kusu a plati to u nej vic nez u ostatnich znacek. Jsou kusy, na ktere prakticky nesahnes a jsou kusy co sedi permanentne na heveru. U Diska se mi libi deleni vrat kufru, je to hodne prakticke. Take objem kufru je neskutecny. Zase RR je uplne jine auto a proto mi celkem vadi, ze Sport je na Disko podvozku.
Co ale nevim je rozdil pohodli sedacek v L322 a L405. Slysel jsem uz nekolikrat, ze L322 byla pohodlnejsi
Ja s E70 na polní cestu jezdím a jsem az prekvapeny ze to X5 zvlada. Coz samozrejme neznamena, ze je X5 to spravne auto do lesa.
Moje obvykla jizda je 20 km okreska k tomu 100 km dalnice a na zaver par km polnacka. A skoro mi pripada, ze Discovery by bylo vhodnejsi. Zvazoval jsem treba i Toytu Land Cruiser - v terenu je o nekolik radu lepsi, ale na okreskach nic moc a na dalnici pomala a podvozkove skoro nebezpecna. Navic kufr ma snad jeste mensi jak E70.
Arnie_one píše:Ty jo s E70 na polní cestu ? Neto fakt ne, to bych se asi nedoplatil, E53 je bytelnejsi tam bych se nebal. Kazdopadne ty pneu 20" 315 moc nenaznacujou, ze to jsou auta do terénu
Na druhou stranu koupit naftu, tak je to u BMW E70/E53 pěkná pitomost, že Kdybych jezdil do lesa, tak mám straší Pajero, nebo Terano , Nivu znam dobre :) a zase ne Disco......