Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 2000
Objem válců: 3l
Výkon: 170kw
Druh paliva: benzín
Barva: stříbrná
Počet najetých kilometrů: 305 000
Stav vozidla: velmi dobrý
Platnost STK: 06/2019 (jeste potvrdim, nemam ted auto u sebe)
Cena: 105 000 Kč
Popis výbavy: celkem slušná, namátkou EDC, el. sedačky sportsitze s pamětí, kůže, hliníkové lišty, střešní okno, samozatmavovací zrcátka, PDC, bixenony (komplet renovovane tusim od svitlip), CD changer, 2 sady original BMW kol (letní jeté 2 sezony, DOT 2017 Fulda, zimní 2xDOT 2017 a 2x DOT 2013 Nokian)
Popis provedených oprav: poslední faktura viz. foto, 2017 servis za ca 40 000 Kč,
- dále co se dělalo za mě: přední brzdy ATE, svíčky, volnoběžný ventil, ramena komplet na předku, jedno rameno vzadu, repase alternátoru, všechny kladky a řemeny, těsnění pod hlavou
předchozí majitel: EDC tlumiče, baterie, ABS modul
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: převodovka - klasika visící pětka za studena, vrže spojkové ložisko (jde slyšet jen zvenku), místy povrchová koroze (viz. foto), pokud jste perfekcionisti, tak nechat převážit kardan
Kontakt: krejcipav@gmail.com, tel +4917643358574 (německý tel, klidně whatsapp)
Foto: https://photos.app.goo.gl/z98GFzVDldiqorQ32 (je z loňského podzimu, nic se za tu dobu nezměnilo), ještě dodám fotky zimáků
Auto mám v současnosti v Německu, co nevidět dovezu a bude k vidění v Berouně. Cekově bych řekl že na kilometry a věk super stav, motor šlape výborně (dojel jsem z Mnichova do Chorvatska za 7,5l průměr), vše je funkční, včetně komplet el výbavy. Auto je kompletně originál, jediný "tuning" je follow me home světla, který se mi ale strašně líbí

Důvod prodeje je nutnost častějších cest Praha-Mnichov a na to už mi tohohle auta přijde škoda...