Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e91 nehraje přední repro
BMW e91 nehraje přední repro
Zdravím všechny,
koupil jsem si BMW e91 2007 s navigací professional.
Mám problém s předními repráky ve dveřích. Ještě dodávám, že se jedná o stereo, bez zesilovače.
Nehraje ve dveřích jak u řidiče, tak u spolujezdce. Zkoušel jsem nastavení přes idrive a i když nastavím na předek nehraje vůbec nic. Nevíte co by to mohlo být, případně máte s tím zkušenost?
Napadl mě vypadlý konektor u repro, ale to by byla asi velká náhoda, když to je na obou stranách.
Díky
koupil jsem si BMW e91 2007 s navigací professional.
Mám problém s předními repráky ve dveřích. Ještě dodávám, že se jedná o stereo, bez zesilovače.
Nehraje ve dveřích jak u řidiče, tak u spolujezdce. Zkoušel jsem nastavení přes idrive a i když nastavím na předek nehraje vůbec nic. Nevíte co by to mohlo být, případně máte s tím zkušenost?
Napadl mě vypadlý konektor u repro, ale to by byla asi velká náhoda, když to je na obou stranách.
Díky
Re: BMW e91 nehraje přední repro
Tak jelikož mi nikdo zatím neporadil brouzdal jsem na cizích klubech. Zkoušel jsem reset radia - nepomohlo.
Zkoušel jsem i odpojit baterii na půl hodiny - nepomohlo.
Vytáhl jsem rádio a odpojil s znovu napojil konektory - nepomohlo.
Ještě jsem zjistil, že často je problém s bluetooth modulem, ale co jsem se dočetl, tak nehrajou žádné repro.
Zkoušel jsem i odpojit baterii na půl hodiny - nepomohlo.
Vytáhl jsem rádio a odpojil s znovu napojil konektory - nepomohlo.
Ještě jsem zjistil, že často je problém s bluetooth modulem, ale co jsem se dočetl, tak nehrajou žádné repro.
jde o to jaký má typ audiosystému, ale mužeš být KO CCC nebo zesilovač.
U e46 mám přelámané dráty v husím krku do dveří. A ty svazky se prý pořád zhoršujou...
Mám 6 repro bez zesilovače, takže obyč. stereo.JaraX píše:jde o to jaký má typ audiosystému, ale mužeš být KO CCC nebo zesilovač.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš Professional, tak zesilovač máš. Hledal bych chybu v něm.
ale professional navi ne profesional audio
Vyber CCC a zmeraj privody od repro... medzi nimi musis namerat cca 3-4ohm a ziadny z tych drotov nesmie mat skrat na kostru... urcite tam budes mat chybu. Pokial je to ok, mas KO samotny pwr amp v CCC.
Tak problém odhalen. Vadné repro.
Proměřili jsme úplně všechno a vše OK, tak jsme ještě zkusili repro a problém nalezen. Zkusili jsme napojit jiný reproduktor a hrál.
Myslel jsem, že tím to nebude, když nehrají oba přední, ale asi velká náhoda,že přestaly hrát oba.
Takže musím sehnat repro. Uvažuji zda origo, nebo nějakou náhradu.
Proměřili jsme úplně všechno a vše OK, tak jsme ještě zkusili repro a problém nalezen. Zkusili jsme napojit jiný reproduktor a hrál.
Myslel jsem, že tím to nebude, když nehrají oba přední, ale asi velká náhoda,že přestaly hrát oba.
Takže musím sehnat repro. Uvažuji zda origo, nebo nějakou náhradu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys chtel origo tak mam...
Díval jsem se na netu a dal bych origo. Koukám, že jsi z Opavy, takže super. Písni mi SZ, kolik by jsi za ně chtěl.matiz píše:Kdybys chtel origo tak mam...