Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e61 praskáni zadní nápravy v levem rejdu
e61 praskáni zadní nápravy v levem rejdu
Ahoj všetkým, na začiatok vám prajem pekné vianoce.
No a teraz k problému, zo zadnej nápravy sa mi ozýva hnusný tupý zvuk ALE iba pri zatáčani dolava.
Napr: na križovatke idem dolava a začne PUK prásk PUK prásk PUK prásk PUK jak vydem z križovatky a idem rovno tak všetko OK, čím viac pridávam tým viac to praská.
Ložiská mám nové oby dve, kde može byt problém prosím vás?
Dakujem za rady.
No a teraz k problému, zo zadnej nápravy sa mi ozýva hnusný tupý zvuk ALE iba pri zatáčani dolava.
Napr: na križovatke idem dolava a začne PUK prásk PUK prásk PUK prásk PUK jak vydem z križovatky a idem rovno tak všetko OK, čím viac pridávam tým viac to praská.
Ložiská mám nové oby dve, kde može byt problém prosím vás?
Dakujem za rady.
Re: e61 praskáni zadní nápravy v levem rejdu
Tak vyriešene, bola to poloosa.
Prosimte, bylo to praskani jako tohle viz 0:14?
Jsem uz trochu zoufaly, nikdo nedokaze rict cim to je.
http://www.youtube.com/watch?v=ZyiCkrAhq5k
Diky
Jsem uz trochu zoufaly, nikdo nedokaze rict cim to je.
http://www.youtube.com/watch?v=ZyiCkrAhq5k
Diky
a ty silentbloky diferaku už jsou vyměněne?
Ne, bylo snad 3 tydny v servise a zadny spatny silentbloky nenasli
...

když tu bylo na řízení tak byl silentblok diferaku 100 procentně utržený
kdyztak SZ ...
Tak ludia začala mi praskat aj lavá strana poloosi, nič menej som pořídil poloos od Mr. Snejka a dnes som menil.
Keby niekoho zaujímalo, poloosy pasujú z e65 740i a 745i a 750i, e60 540i a 550i, e63 645i a 650i
Ja som vymenil obe z 745i, velké podakovanie pánovi Snejkovi za rýchlost a rady.
Keby niekoho zaujímalo, poloosy pasujú z e65 740i a 745i a 750i, e60 540i a 550i, e63 645i a 650i
Ja som vymenil obe z 745i, velké podakovanie pánovi Snejkovi za rýchlost a rady.
to je zajímave. a to praska asi je na pětkách ne?
ja na E65 nikdy poloosu neměnil teda krom jedne kterou někdo nějak dojebal a opravil izolepou
ja na E65 nikdy poloosu neměnil teda krom jedne kterou někdo nějak dojebal a opravil izolepou

Pýtal som sa Snejka a zrovna tam mal 750i na ktorej bolo treba menit poloosi, či jednu alebo oby dve neviem ale spomenul to.
Mal som 745i a 750i obe najazdene cez 350.000 a s poloosami žiadny problem, dokonca aj ložiská boli povodne a nič a to som mal 21" kola na oboch, davam ale zavinu to že tu e61 pretažujem a jazdím trochu rýchlejšie než je zdravé, ja mam kufor plny naradia a materialu, iba to naradie bude mat 100kg, ale zase predtým čo som mal e61 535d tak ta mala 400.000km poloosi povodne, ložiska som menil v 300.000km a viac menej obsah kufru rovnaký ale bola v originály Mpacket moja 545i je seriovka, bola seriovka teda. Takže je otázka či do Mpaketu dávaju iné??? e60 540i čo máme doma má najazdené 220km origo Mpaket , manželka e60 550i najazdené 240 origo Mpaket a poloosi original. Na druhu stránku je to jediné BMW ktoré som kedy mal kde je problem s poloosami.
Teráz tam mám obe poloosi z 745i tak uvidím ako a kolko vydržia.
Mal som 745i a 750i obe najazdene cez 350.000 a s poloosami žiadny problem, dokonca aj ložiská boli povodne a nič a to som mal 21" kola na oboch, davam ale zavinu to že tu e61 pretažujem a jazdím trochu rýchlejšie než je zdravé, ja mam kufor plny naradia a materialu, iba to naradie bude mat 100kg, ale zase predtým čo som mal e61 535d tak ta mala 400.000km poloosi povodne, ložiska som menil v 300.000km a viac menej obsah kufru rovnaký ale bola v originály Mpacket moja 545i je seriovka, bola seriovka teda. Takže je otázka či do Mpaketu dávaju iné??? e60 540i čo máme doma má najazdené 220km origo Mpaket , manželka e60 550i najazdené 240 origo Mpaket a poloosi original. Na druhu stránku je to jediné BMW ktoré som kedy mal kde je problem s poloosami.
Teráz tam mám obe poloosi z 745i tak uvidím ako a kolko vydržia.
JaraX ak chcete pošlem vám foto ako sa rozpadli vnutri ložiska vtej poloose normalne rozpadnute a vylamane koše, ta lava sa mi utrhla tam to je videt pekne, pravu som menil lebo začala klepat a praskat tak ako ta lavá, presne ten istý zvuk.