Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

I3 RealTimeTrafficInformation

Vše o elektrických modelech: I01, I12
Odpovědět
Zpráva
Autor
FilM
Kontaktovat uživatele:

I3 RealTimeTrafficInformation

#1 Příspěvek od FilM »

Uz 14 dnu drandim i3 REX, 2014 a mam jeden problem - chtel bych real time traffic, ale webshop connected drive vyzaduje nakup connecteddrive services za temer 10kKc - pritom jsem myslel ze connecteddrive je v podstate zaklad aby fungovalo remote atd - a to tam vse je a ve vypisu v aute je take jako "reserved". Nesetkal se s tim nekdo ? Podpora BMW mlci...
inspi1981

Re: I3 RealTimeTrafficInformation

#2 Příspěvek od inspi1981 »

A co je na tom zvláštního? Nemá? No tak dokoupit
tommee

#3 Příspěvek od tommee »

Jestli nemas vytvorenej ucet na bmw connected drive, vytvor si ho. Pak do nej prihlas auto a ono se ti samo ukaze, co muzes koupit:)
LP440i

#4 Příspěvek od LP440i »

Jestli ti stačí RTTI, tak to samotné stojí cca 1500/rok. Jinak jsou tam balíčky, kde je pak navíc třeba Concierge service, Remote services apod a ty jsou pak dražší.

Základní balíček, který má RTTI obsahuje ještě Remote Services, BMW Online, Connected+ a USB Map Update. Mě ho to nabízí za 4.515,-Kč/rok.
Jestli jsi ještě neměl nic z toho aktivovaného, tak by ti to mělo nabídnout Remote Services a RTTI na první měsíc za korunu.

Na celém ConnectedDrive mě zajímaly právě RTTI a pak Remote Services a mám je právě za tu kačku, tak je testuju. Ale ty Remote Services moc spolehlivý nejsou. Appka se často neaktualizuje a ukazuje, že je auto odemčené, i když je na 100% zamčené. Nebo ukazuje třeba den starou polohu. Rozhodně se na to nedá spolehnout.
Co se týká RTTI, tak při cestě po Praze to není s aktuálností dat žádná sláva. Za mě je lepší používat Waze, který je zdarma a má kvalitnější info o zácpách a problémech. Ideálně ho napojit přes CarPlay, na kterém konečně funguje. To je podle mě asi nejlepší varianta. Samozřejmě ty BMW mapy mají hezčí grafiku a jsou propojený třeba s HeadUp displejem, takže je to trochu komfortnější.
Obrázek
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

no a TMC nefunguje?
LP440i

#6 Příspěvek od LP440i »

JaraX píše:no a TMC nefunguje?
Jak aktualni informace podava TMC? Ja mam do prace moznost zvolit z celkem ctyr dost rozdilnych tras a kdyz vyrazim z domu, tak potrebuju info, ktery je co nejvic aktualni. Waze to zvlada tak na 90%, RTTI je slabsi a TMC je podle me fajn tak maximalne na nejake dlouhodobe uzavirky, ktere se v navigaci promitnou, rozhodne bych se na nej nespolehal behem dopravni spicky.
Odpovědět