Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pojistka e46 328i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bzuker

pojistka e46 328i

#1 Příspěvek od Bzuker »

Zdravim, mate nekdo tip na dobrou pojistovnu? loni jsem si u CSOB sjednal pojistku za 5900. Typ Premiant coz je asi to nejlepsi co maji a k tomu pojisteni odcizeni a skla. Hned na po par tydnech jsem musel menit celni sklo ktere mi platili. Ted mi prislo nove vyuctovani a chteji po me 7100 za rok coz se mi nelibi tak uvazuju ze to necham do konce platnosti dojit a pak zmenim ale uvazuju u koho. Jak jste na tom vy?
TurboShnek

Re: pojistka e46 328i

#2 Příspěvek od TurboShnek »

Já mám taky ČSOB, zatím jsem nenašel nic levnějšího. Doporučil bych ti zajít do firmy FinCentrum a tam ti pomůžou jako partner pojišťoven dostat lepší cenu. Mám od nich jenom povinny ručení a pojistku proti krádeži, což je na e46 pravděpodobně zbytečný, ale člověk nikdy neví, dneska je tady pakáže až po uši. Před 2 rokama mi poškrabali kufr klíčem, tak jsem se byl poradit ve FinCentru a tam mi řekli že by škoda musela být nad určitou částku a pak by pojišťovna uhradila jenom půlku nebo co, a pak by mi ještě zvedli pojistku tak že to v podstatě nemá smysl. Tak že i kdyby mi rozbily okno, tak si ho koupím jednou sám než abych potom 5 let platil o 2000 víc.

Taky doporučuju koupit si do auta kameru, já jí tam už mám 2 roky. :D
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Thomeeno23 »

Na stejnej objem jsem nedávno dostal nejlepší nabídku od Allrisk, vycházelo to kolem 6 a půl s nějakou tušim slevou (nemám plné bonusy) a bylo v tom nějaký havarijko na střet se zvěří, skla a celkově dost asistencí..ale musíš mít na autě jejich pěkně hnusnou a docela velkou nálepku, nebo ji mít aspoň vyfocenou a pak říct žes jí ztratil aby ty havarijka platily :D Každopádně přijde mi že ty pojištění už vůbec nejsou za lidový ceny jak to bejvalo, už začíná bejt docela znát jestli má člověk dvoulitr nebo třílitr...
Jackj07

#4 Příspěvek od Jackj07 »

ahoj, už je to tu po několikátý podobný dotaz, kdyby chtěl někdo zjistit nejnižší cenu na POVko, HAVárku, neomezený asistence a jiný připojištění, hoďte mi SZ a můžu to spočítat :)
Odpovědět