Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pojistka e46 328i
pojistka e46 328i
Zdravim, mate nekdo tip na dobrou pojistovnu? loni jsem si u CSOB sjednal pojistku za 5900. Typ Premiant coz je asi to nejlepsi co maji a k tomu pojisteni odcizeni a skla. Hned na po par tydnech jsem musel menit celni sklo ktere mi platili. Ted mi prislo nove vyuctovani a chteji po me 7100 za rok coz se mi nelibi tak uvazuju ze to necham do konce platnosti dojit a pak zmenim ale uvazuju u koho. Jak jste na tom vy?
- TurboShnek
Re: pojistka e46 328i
Já mám taky ČSOB, zatím jsem nenašel nic levnějšího. Doporučil bych ti zajít do firmy FinCentrum a tam ti pomůžou jako partner pojišťoven dostat lepší cenu. Mám od nich jenom povinny ručení a pojistku proti krádeži, což je na e46 pravděpodobně zbytečný, ale člověk nikdy neví, dneska je tady pakáže až po uši. Před 2 rokama mi poškrabali kufr klíčem, tak jsem se byl poradit ve FinCentru a tam mi řekli že by škoda musela být nad určitou částku a pak by pojišťovna uhradila jenom půlku nebo co, a pak by mi ještě zvedli pojistku tak že to v podstatě nemá smysl. Tak že i kdyby mi rozbily okno, tak si ho koupím jednou sám než abych potom 5 let platil o 2000 víc.
Taky doporučuju koupit si do auta kameru, já jí tam už mám 2 roky.
Taky doporučuju koupit si do auta kameru, já jí tam už mám 2 roky.

-
- Kontaktovat uživatele:
Na stejnej objem jsem nedávno dostal nejlepší nabídku od Allrisk, vycházelo to kolem 6 a půl s nějakou tušim slevou (nemám plné bonusy) a bylo v tom nějaký havarijko na střet se zvěří, skla a celkově dost asistencí..ale musíš mít na autě jejich pěkně hnusnou a docela velkou nálepku, nebo ji mít aspoň vyfocenou a pak říct žes jí ztratil aby ty havarijka platily
Každopádně přijde mi že ty pojištění už vůbec nejsou za lidový ceny jak to bejvalo, už začíná bejt docela znát jestli má člověk dvoulitr nebo třílitr...

ahoj, už je to tu po několikátý podobný dotaz, kdyby chtěl někdo zjistit nejnižší cenu na POVko, HAVárku, neomezený asistence a jiný připojištění, hoďte mi SZ a můžu to spočítat