Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
apka Carly for BMW pro, máte někdo?
apka Carly for BMW pro, máte někdo?
Hoj lidi, máte prosím někdo apku Carly for Bmw pro? Byl bych za cracknutou verzi opravdu vděčnej 

- icecold
- Kontaktovat uživatele:
Re: apka Carly for BMW pro, máte někdo?
obětuj toho litra a kup si to ne?
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Appku mám pokud by jsi chtěl něco ukázat, není problém. Ale s crackem ti nepomůžu.
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
Tiez som si ju kupil, treba podporit autorov, usetri ti to nejake peniaze tak preco sa snazit obchadzat a stale hladat niekoho kto po aktualizacii zavesi apk na net
ice blade> ciste vecny dotaz - vzdyt ty mas po ruce kompletni diagnosticky soft, tak proc sis porizoval Carly? Ptam se proto ze take mam od tebe diag v pocitaci, je Carly v necem vyhodna?
- ice.blade
Jedina vyhoda je jej mobilita rovnako mam kupene aj torque a par obd apiek pre elm327
Ked nemas v aute notaca ale len tieto BT hovadiny na resentutie chyb to bohate staci a carly dokaze aj nieco malo pokodovat, ajked sa mi par krat stalo ze carly domrdala kodovanie a cely FA, keby som povodny nemal zalohnuty tak letim do bmw na opravny
Ked nemas v aute notaca ale len tieto BT hovadiny na resentutie chyb to bohate staci a carly dokaze aj nieco malo pokodovat, ajked sa mi par krat stalo ze carly domrdala kodovanie a cely FA, keby som povodny nemal zalohnuty tak letim do bmw na opravny
hoj. mě právě nejde s tím modulem zkamarádit, carly chce bluetooth a já ten modul mám wifi. Na netu vidím jak s wifi fungujou, ale mě to nejdeBoarD píše:Appku mám pokud by jsi chtěl něco ukázat, není problém. Ale s crackem ti nepomůžu.

- ice.blade
jabkofon = wifi
android = bluetooth
maju to aj na strankach pisane, treba kupit interface od nich
android = bluetooth
Poradil by me nekdo jak v Carly mam vypnout monitorovani napeti na bocnich blinkrech? Neni to spojene s prednimi blinkry?
- Pavel525
Ahoj kluci
Přidám se také. Máte někdo zkušenosti s app BIMMERCODE for BMW chtěl bych si půjčit OBD adapter a něco si dokódovat do palubního PC.
Ještě se zeptám, protože s tím nemám žádné zkušenosti , můžu s tím něco poškodit nebo vymazat něco v SW.
Na netu to vypadá celkem jednoduše.
Jedná se o F31 2013.
Děkuji
Přidám se také. Máte někdo zkušenosti s app BIMMERCODE for BMW chtěl bych si půjčit OBD adapter a něco si dokódovat do palubního PC.
Ještě se zeptám, protože s tím nemám žádné zkušenosti , můžu s tím něco poškodit nebo vymazat něco v SW.
Na netu to vypadá celkem jednoduše.
Jedná se o F31 2013.
Děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Netřeba mě to funguje s levným aliexpress modulem. Resp. píšou že omezeně, ale co potřebuji (check a vymazání erroru, dpf) funguje super.ice.blade píše:jabkofon = wifi
android = bluetooth
Jabko + wifi.
Taky mám wifi modul z aliexpresu a některé věci mi nejdou (třeba registrace baterky). Vyčtení a mazání závad se tváří, že funguje
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- Pavel525
Kluci chtěl bych se zeptat jestli nemáte typ na nějakou apku nebo sw (zdarma), kterou by se daly dokódovat skryté funkce pc jako je digitální rychlost. Dík moc.
tak kluci od Carly se asi pos*aly.
Nově pokud mi nic neuteklo na ios si za bratru 1300 koupim jen roční předplatné. Sic všech funkcí podle popisu ale i tak.
No a koukam že na androidu je to stejny
No a adaptér za 1500 to jde.
Na adaptér můžu mít slevu 5 éček kdyby po tom někdo extra toužil.
Nově pokud mi nic neuteklo na ios si za bratru 1300 koupim jen roční předplatné. Sic všech funkcí podle popisu ale i tak.
No a koukam že na androidu je to stejny

No a adaptér za 1500 to jde.

Na adaptér můžu mít slevu 5 éček kdyby po tom někdo extra toužil.
- ice.blade
Ak si apku nekupil do starej verzie tak nova je s rocnym poplatkom, kto ju ma uz dlho ma full funkcie na furt
no zrovna dnes jsem si rikal ze bych si apku koupil
Na druhou stranu pokud tam je opravdu vše tak to za zkoušku asi stojí. To gumy na auto mě stojí znatelně více 

-
Proběhla vám už migrace? Mně se nová verze stále neaktivovala. Apku jsem kupoval minulý rok.
-
Tak už jsem na to přišel
Přehlédl jsem v nastavení tlačítko MIGRACE přes email.

Ja mam Carly koupenou od zimy ale zadna migrace ani tlacitko nevidim. Nektere funkce jou stale zamceny za priplatek, jinymi slovy zadna zmena.
Tak nevim.
Tak nevim.
-
Musíš si stáhnout novou verzi Carly [Carly For BMW -(New Version)].
Po zapnutí ti vyskočí hláška o migraci a buď se ti to aktivuje samo, nebo klikneš na nastavení a tam bude velké tlačítko migrace.
Po zapnutí ti vyskočí hláška o migraci a buď se ti to aktivuje samo, nebo klikneš na nastavení a tam bude velké tlačítko migrace.