Zdravím!
Koupil jsem si do E65 novej introš, komforty s výhřevem a větránim vpředu i vzadu. Je to celé plug and play nebo se musí něco dotahovat? Mám k tomu všechny ovladače, i středové tunely atd .. Teď tam jsou obyč sedačky s výhřevem jen vpředu.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - upgrade sedaček - je to plug&play ?
-
Re: e65 - upgrade sedaček - je to plug&play ?
Cus. Tak já to taky měnil a výsledek je takový. Přední sedačky bez problémů vymenis a vše funguje na pohodu, jen jednotky airbagu budeš muset nakodovat aby ti to nehazelo chybu airbagu. Zadní sedačky pokud neměli výhřev, tak se musí natáhnout kabely. Mě to taky nejde protože není k čemu to připojit. Musím to také nechat udělat. BMW dělalo retrofit na dodělání, ale už není v prodeji. Jestli budeš chtít možná někde dohledam schéma zapojení a návod k tomu retrofitu. Dá se to podle toho zapojit.
Tak já už jsem taky moudřejší z Bimmerfora. Jak píšeš, předek není problém, jen dokódovat v Tools32 airbagy jednotek ( kvůli aktivní hlav.opěrce ).
Zadek je mnooohem horší. Pokud tam nemáte vůbec nic ( jako já ) a předělává se to na comforty vzadu, je potřeba uplně všechno. To znamená jednotky, všechny držáky, pásy, plasty, tlumící deka za sedačkama, jinej tapec v kufru a hlavně celej kabelovej svazek co vede v pravém prahu auta...
Táákže budu mít na prodej světlej interiér do longa ( větranej komfort vpředu i vzadu ), jelikož se mi to překopávat uplně nechce

Zadek je mnooohem horší. Pokud tam nemáte vůbec nic ( jako já ) a předělává se to na comforty vzadu, je potřeba uplně všechno. To znamená jednotky, všechny držáky, pásy, plasty, tlumící deka za sedačkama, jinej tapec v kufru a hlavně celej kabelovej svazek co vede v pravém prahu auta...
Táákže budu mít na prodej světlej interiér do longa ( větranej komfort vpředu i vzadu ), jelikož se mi to překopávat uplně nechce

tak proč to nedáš někomu at to udělá?
jarax se hlasi ze ti to za dvojku namontuje
Kluci mám dotaz.Měnil sem interiér za světlý a po výměně mi svítí airbagy a idrive mi píše špatný airbagy a napínače pásů.Napínače sem vyměnil,ale po smazání chyb mi to píše furt.Musí se airbagy ty jednotky airbagů nakodovat a nebo sou v háji ty jednotky. jaký je postup kodování jednotek airbagů v sedačkách? Díky moc.
samozřejmě že musí a ještě se v nich musí nastartovat systémový čas.