Zdravím,
bohužel téma mi nešlo dát do pokecu, tak snad tady nebude vadit. Už mam zase slinu po bmw, resp. na 95% to bude další auto, někteří si možná ještě pamatují že jsem měl S3 a chtěl báwo už tou dobou, ale nakonec sem sehnal G5 GTI se 180kW a je to super auto, se kterým sem velmi spokojen. Jediné co mu chybí je střešní okno

a přebývá turbo, resp. je to fajn, ale nebaví mi ta údržba a ježdění kolem komína, aby vychladlo, když jedu rychle. Z toho důvodu bych se zase rád vrátil k atmosféře, ale zároveň bych rád zas o něco silnější auto a pokud možno se šesti zylindrama

Z toho důvodu 325i je spíš krajní volba, má o 20kw méně než mám teď, ale co kdyby se našla pěkná.. Přemýšlím tedy spíše o 200kw 330i, ale jak jsem řekl, chci silnější auto nevím jestli by mi v atmosféře 200kw stačilo, tudíž slintám po 335i, jenže trochu mi zas děsí spotřeba a především hned dvě turba, jakožto potencionální důvod pro doježdění na dlouhou dobu
Proto se chci zeptat, zda by se našel někdo ochotný s pochopením, výše uvedeným autem a motorem a kousek by mě svezl, abych mohl porovnat, jaký motor by mi stačil:))
Ještě koukám po 130i, auto se mi strašně líbí a musí to být fajn hračka..
V případě 335i zas pak koukám po jb4 a 400koních

a na zahraničních fórech jsem koukal, že při klidu dokážou prý jet pod 7litrů ( moc tomu ale nevěřím ) a spolkne to i e85..
Dík:)