Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

autodele.cz

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
PearlJam

autodele.cz

#1 Příspěvek od PearlJam »

Zdravím, chci tady dát osobní zkušenost s nákupem náhradních dílů. Hledal jsem nějaké díly na auto--ly.cz a zjistil jsem, že pro běžného smrtelníka jsou tyto díly u nich cca o 150% předražené (hold se zaměřují na servisy a na domácí kutily kašlou). Tak jsem hledal na netu a pokud můžu doporučit autodele.cz. Maximální spokojenost, jeden den jsem objednal a druhý den přes úschovnu.cz jsem je měl na Slovensku a za dobrou cenu (např. desky na přední nápravu u .... byly za cca 104 Eur a u nich za cca 42 Eur. Nechci jim dělat reklamu, ale fakt max. spokojenost za supr ceny a kupoval jsem díly Bosch. Udělal jsem dvě objednávky za cca 5000 dohromady. Vše co jsem si objednal už mam i na autě. A vzhledem k tomu, že jsem takový domácí kutil tak jsem si pár dílů vzal i do zásoby (např. olejový filtr, vzduchový filtr motoru a tak). Vím, že tyto díly budu časem potřebovat, tak proč nevzít 1, 2 kusy do zásoby.

Tak, kdyby někdo něco hledal. Já kupoval na svou E91.

Mátě také nějaký typ, doporučení ?
Naposledy upravil(a) PearlJam dne úte 05.06.2018 08:30, celkem upraveno 1 x.
airbone

Re: Kde nakupujete náhradní díly ?

#2 Příspěvek od airbone »

Toto je typicky priklad robenia primitivnej reklamy pre nejaky autoshop ktory predava cinske sracky, s tym ze to akoze pise nejaky primitiv odvolavajuci sa na domacich kutilov. Si obycajny internetovy scammer, nic viac...
PearlJam

#3 Příspěvek od PearlJam »

airbone píše:Toto je typicky priklad robenia primitivnej reklamy pre nejaky autoshop ktory predava cinske sracky, s tym ze to akoze pise nejaky primitiv odvolavajuci sa na domacich kutilov. Si obycajny internetovy scammer, nic viac...
Proč mě urážíš a nadáváš mi do internetových scammerů a primitiva co je domácí kutil !!! Já jsem tady udělal jen doporučení pro e-shop, se kterým jsem měl 100% pozitivní zkušenost. Takže si myslím, že jsi s tím primitivem, co je zároveň domácí kutil šlápl do h.... ! Nadáváš tady někomu, kdo za svou praxi obešel nespočet autoservisů, pneuservisů, rychloservisů, dealerství různých značek včetně BMW. Kolem BMW se motám od roku 2003. Pracoval jsem pro několik dealerstvím v ČR......ale o tom to téma tady není.

Já kupoval díly Bosch viz níže a můžu ti naskenovat i faktury kdyby jsi mi nevěřil !!! A můžeš si to porovnat třeba se zavedenými e-shopy, které mají kamenné prodejny. Reklama vypadá chlapče trochu jinak, asi si pleteš pojmy s dojmy. Čínské díly bych si do BMW nedal. Zase na druhou stranu, v Číně koupíš diagnostiku na BMW za par kaček, když už jsme u tvé Číny.

A kde nakupuješ díly ty, asi u těch zavedených za plnou doporučenou cenu koncovým zákazníkům nebo máš servis a pálíš to zákazníkům za plnou cenu ?

Tak tady jsou ceny, za které jsem nakupoval. Nechci tady dávat porovnání, za kolik to mají v těch kamenných, ale kdo chce, rychle si vyhledá. Jo a výhoda toho nejmenovaného e-shopu je, že jsem to měl za 24 hodin na Slovensku!!!

1. objednávka

1× Vystrazny kontakt, opotrebeni oblozeni BOSCH 1 987 473 514 Skladem
za 9,33 €
1× Sada brzdových destiček, kotoučová brzda BOSCH 0 986 494 354 Skladem
za 41,05 €
1× Uloženka (HeurekaPoint) – Bratislava, Nobelovo námestie 5 za 2,35 €
1× Hotově při převzetí za 0,78 €
Celková cena: 53,52 € (včetně DPH a všech poplatků)
Způsob platby: Hotově při převzetí

2. objednávka

Objednané zboží:
2× Vzduchový filtr BOSCH F 026 400 119 Skladem
za 41,35 € 20,67 € za kus
2× Olejový filtr BOSCH F 026 407 123 Skladem
za 18,52 € 9,26 € za kus
1× Filtr, vzduch v interiéru BOSCH 1 987 432 424 Skladem
za 17,22 €
1× Palivovy filtr BOSCH F 026 402 106 Skladem
za 24,52 €
1× Ozubený klínový řemen CONTITECH 6PK1698 Skladem
za 12,16 €
1× Uloženka (HeurekaPoint) – Bratislava, Nobelovo námestie 5 za 2,35 €
1× Hotově při převzetí za 0,78 €
Celková cena: 116,91 € (včetně DPH a všech poplatků)
Způsob platby: Hotově při převzetí

Díly co jsou dvakrát jsem vzal do foroty, abych to příště nemusel řešit.

Jo a bylo to všechno na E91, 318d, 5/2012 jen kdyby tě to zajímalo.
fishmaker Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

MOD fishmaker : tohle téma vůbec nepatří do sekce ND - PRODEJ...buď to patří do pokecu...a nebo do sekce Zkušenosti se servisy / prodejci - kde hodnotíš jednoho konkrétního prodejce...původně mi to taky přišlo jako špatná reklama

tak se dohodněte kam to mám přesunout ;)
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
PearlJam

#5 Příspěvek od PearlJam »

Tak asi to dej do zkušenosti se servisy / prodejci, díky
Perunwit

Re: autodele.cz

#6 Příspěvek od Perunwit »

Dobrej fór, tohle "nestranné" doporučení. Tady se naštěstí těžko nějakej bloud chytí, zkus to někde jinde bejku ;)
Sweden

Re: autodele.cz

#7 Příspěvek od Sweden »

Běžné ceny ... nic extra. Systém dražšího levého kotouče namisto pravého ale vidím popravdě poprvé :D
Odpovědět