Ahoj, mám zájem o koupi jednoho 530i E61 a vše se zdá jinak v pořádku, jenže z pod auta jde tento zvuk:
https://www.youtube.com/watch?v=NURLr3q ... e=youtu.be
Přijde mi, že to jsou ty klasický hydroštely u těhlech motorů..
1- Jsou tohle hydroštely, i když vychází zvuk spíše zpod auta?
Jak moc je to velký problém?
Někdo říká, že je to normální, že to ničemu nevadí, někdo to mění. (A nepomáhá to?)
2-Kolik vyjde oprava?
Díky moc.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
N52B30 - je tohle zvuk zdvihátek?
N52B30 - je tohle zvuk zdvihátek?
Naposledy upravil(a) mikee23 dne sob 26.05.2018 18:25, celkem upraveno 2 x.
Re: N52B30 - je tohle zvuk zdvihátek?
Opravil jsem odkaz na video, už to funguje.
Nikdo žádnou radu? Nebo je to špatně slyšet? Mezitím jsem se snažil pročíst co šlo tady, půl Paprvochova počinu atd
a co se dalo, ale zejtra mam vůz koupit a stále nevím, zda je to pouze problém výměny hyder za 20.000 nebo může být pak špatná třeba i vačka? Nobo to zní jako klika? Je to moc špatný takhle cvakající, nebo je to běžný a neřeší se to, protože je to pouze akustický problém? Díky moc za odpověd.

ahoj, na tom videu není nic moc slyšet, bylo by lepší před koupí auto napíchnout na diagnostiku, přece jen to není , jako koupit párek 

neni moc slyšet? To mě mrzí, nevím, jak to teď honem zesílit. Každopádně na diag by špatný hydra asi nezjistili myslím?
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky toho moc neslyším, přijde mi to normální zvukový projev. I moje N52B30 lehce "pocvakává" pořád stejně už od koupi a nic se nezměnilo. 

Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
Zkusil jsem studený start a necinkalo to, tak jsem usoudil, že pokud by to bylo něco na klikovce, že by to dělalo pořád. Tohle je jen občas.. Tak snad to jsou ty hyydra. Vůz jsem koupil a uvidíme co to bude dělat dál. Když se tomu dá, tak mi přijde, že to klepe.. Zřídne olej nejspíše.
právě že dá, většinou přestanou cvakat když se zkalibruje VVTmikee23 píše:neni moc slyšet? To mě mrzí, nevím, jak to teď honem zesílit. Každopádně na diag by špatný hydra asi nezjistili myslím?