Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 M3 zrcátka
e36 M3 zrcátka
Zdar borci, dnes jsem byl na stk a neprošel jsem kvuli zrcátkům z M3 , jsou to origa a údajně musí být sklopná, ale tyhle nejsou ... co s tím ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: e36 M3 zrcátka
To si děláš prdel, neprojít STK kvůli zrcátkům???
OK, e36 není nejnovější kus, tak to kontrolují důkladněji, ale stejně, asi bych to vyřešil výměnou STK.
Mimochodem, nemáte někdo e46 origo M zrcátka na prodej?
OK, e36 není nejnovější kus, tak to kontrolují důkladněji, ale stejně, asi bych to vyřešil výměnou STK.
Mimochodem, nemáte někdo e46 origo M zrcátka na prodej?

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Nejsi prvni kdo to pise. Bohuzel proti tomu nic nenadelas, protoze mas sice M3 zrcatka, ale predpokladam, ze jako ostatni co vyfailovali stejne, na non M3 aute. A ikdyz mas homologovany dil, nebyl urcen pro tvoji specifikaci vozu. Ale zrovna u tohoto je to fakt buzerace, protoze rozdil mezi M3 a non M3 vozem v ramci pouziti zrcatek je budto temer zadny (pokud neni karoserie M3 v oblasti blatniku sirsi o par mm a zrcatko tim padem nepresahuje obrys vozu o vice nez X), nebo vubec zadny.
Ale mam za to, ze zadny mtech packet nemel vylozene M3 zrcatka ne ? Tzn sice to je fakt buzerace, ale maji pravo te vyhodit. (prehodit zrcatka na technickou trva asi 20 minut
)
Btw mam navic originaly v montealblau pro sedan, kdyby mel nekdo zajem. Kupoval jsem je jako pro coupe (cabrio), samozrejme to byly ty druhy...
Ale mam za to, ze zadny mtech packet nemel vylozene M3 zrcatka ne ? Tzn sice to je fakt buzerace, ale maji pravo te vyhodit. (prehodit zrcatka na technickou trva asi 20 minut

Btw mam navic originaly v montealblau pro sedan, kdyby mel nekdo zajem. Kupoval jsem je jako pro coupe (cabrio), samozrejme to byly ty druhy...
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Tak to jsi na omylu, sice byly za příplatek, ale daly se na empaket koupit (jednoho touringa a kupé jsem přivezl z německa). A kastle M3 a obyč kupé nebo sedan je u e36tky tvarově stejnáJoshuax píše:Ale mam za to, ze zadny mtech packet nemel vylozene M3 zrcatka ne ?

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Tak to bych se hádal do krve a klidně bych si zaplatil za potvrzení od p. Stehlíka, jen proto ten pocit:D
Já mám auto originál ze serie Clubsport, což znamená, že má M3 zrcátka z výroby, tak by si mohli zkusit něco říct. M3 zrcátka, stejně jak kroucené prahy je příplatková výbava k M-Paketu, takže tady prostě není co řešit.
Já mám auto originál ze serie Clubsport, což znamená, že má M3 zrcátka z výroby, tak by si mohli zkusit něco říct. M3 zrcátka, stejně jak kroucené prahy je příplatková výbava k M-Paketu, takže tady prostě není co řešit.
-
- Člen Klubu
Co co? A na M3 jsou jako sklopná nebo tam už to nevadí? Divné, nejspíš by to chtělo mít ve výpisu výbavy z výroby podle VIN, aby se s tím dalo argumentovat.Danys píše:..na stk neprošel kvuli zrcátkům z M3 , jsou to origa a údajně musí být sklopná
Pujčil jsem si zrcátka od kámoše z kompakta a je to vyřešeno, ... druhý technik na opakovačce se divil proč jsem předtím neprošel když jsem mu ukazoval foto auta se zrcátkama z M3.
říkal kdyby někdo dojel s takovýma zrcátkama na jiném voze než bmw, tak by mu známku nedal, protože ví že se dávaly jen na e36 .
takže tak.. záleží na člověku...

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Hmm hmm, dobre vedet, ze je nemusim prehazovat
Hlavne je potreba vysvetlit neznalemu technikovi funkci, protoze ony se sice nezklopi, ale vyhodi z drzaku.
https://www.youtube.com/watch?v=kQlXwt7CHDY
Takze proto nemusi byt sklopna
(popravde jsem tohle nikdy nevidel)

https://www.youtube.com/watch?v=kQlXwt7CHDY
Takze proto nemusi byt sklopna

ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Taky je mám z výroby a není to M3. Jinak ty zrcátka mají zespoda homologační štítek (ale to by se technik musel trochu sehnout, aby ho viděl...).
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Homologacni stitek sam o sobe nic neznamena... Homologaci ma vsechno schvalene zbozi, ale asi by mi neproslo, kdybych si pridelal halogenovy reflektor misto mlhovky 

ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
K jakému svícení je reflektor určený je právě součástí toho homologačního kóduJoshuax píše:Homologacni stitek sam o sobe nic neznamena... Homologaci ma vsechno schvalene zbozi, ale asi by mi neproslo, kdybych si pridelal halogenovy reflektor misto mlhovky
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
hlavně funkce vychýlení při nárazu je lehká závada
STKčka se perou o kšefty. Když to tam dáš přes místního mechanika, prakticky si nedovolí tě nepustit. Pokud sólo neprojdu, jsem tam naposled.
Nechápu, že si technik dovolí něco takového řešit. By mu majitel pěkně dal...
Celej ten princip je výsměch
Nechápu, že si technik dovolí něco takového řešit. By mu majitel pěkně dal...
Celej ten princip je výsměch
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
STK potřebuje, aby určité procento aut za den neprošlo, jinak je zas popotahuje stát za to, že neplní svou funkci. A právě proto, že místnímu automechanikovi si to nedovolí nepustit, musí neprojít sem tam i někdo, kdo by projít měl. BTW pamatuju si, jak mého otce pérovali na STK s tím, že mu nesvítí jedna brzdovka na Nissanu Micra (a rovnou, že je to vážná závada a důvod k tomu, aby neprošel). Před najetím svítila, prostě rupla žárovka zrovna jim na lince. Kdybych u toho nebyl, tak otec dostal jen na měsíc kvůli blbé žárovce.
Já kdysi neprošel se 4 roky starým Mondeem, první STK od registrace, na ruční brzdu - vzadu kotouče. Kikot to zatáhl jenom na tři zoubky a bylo vymalováno. Tak jsem tam s tím poslal mechanika, na brzdy se ani nesáhlo a success.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014