Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW Z3 Coupe 3.0
BMW Z3 Coupe 3.0
Přesné typové označení vozidla: BMW Z3 Coupe 3.0
Druh karoserie: kupe
Rok výroby: 2000
Objem válců: 3000
Výkon: 230
Druh paliva: benzin
Barva: cerna
Počet najetých kilometrů 280000
Stav vozidla: velmi dobry
Platnost STK: asi rok
Cena: 348000 - rychle s slusne jednani sleva
Popis výbavy:
Popis provedených oprav: velky predsezonni servis u AutoBeky - fakturu zaslu vaznym zajemcum
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: drobnosti
Kontakt: prosim spise volejte 602 240 029
Foto:
http://www.sportovnivozy.cz/102684-bmw-z3-coupe-30
Auto jede paradne, prodavam z duvodu nevyuziti, mam jina auta.
Druh karoserie: kupe
Rok výroby: 2000
Objem válců: 3000
Výkon: 230
Druh paliva: benzin
Barva: cerna
Počet najetých kilometrů 280000
Stav vozidla: velmi dobry
Platnost STK: asi rok
Cena: 348000 - rychle s slusne jednani sleva
Popis výbavy:
Popis provedených oprav: velky predsezonni servis u AutoBeky - fakturu zaslu vaznym zajemcum
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: drobnosti
Kontakt: prosim spise volejte 602 240 029
Foto:
http://www.sportovnivozy.cz/102684-bmw-z3-coupe-30
Auto jede paradne, prodavam z duvodu nevyuziti, mam jina auta.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Z3 Coupe 3.0
Nechapu,jak takovyhle auto muze nekdo zprznit plynem 

třeba s ním chtěl jezdit.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
To se da i bez plynu 

říká člověk co má 6válec v 6er, jestli s tím někdo najel 40k ročně, tak by byl blbej aby jezdil na benzín, když to tomu motoru je jedno. ušetřené peníze může dát třeba do servisu.
a vyndat se to dá vždycky.
až budu mít M5 V10 tak půjde taky do LPG.
up pro pěkný Zko.
up pro pěkný Zko.
Delta65 - máš foto kufru?
nebo je bomba místo rezervy vzadu za pravým kolem?
Nezmínil předchozí majitel LPG historii - jak, proč, kdo, kdy? (když už je to tady teď téma...)
JaraX - fakt to LPG v tomhle autě je zvěrstvo, to snad i v tý E64... první majitel v tom 40K km ročně pochybuju, že jezdil, a když tak ne na plyn...
samozřejmě přeju úspěšný prodej, tyhle auta šly hrozně nahoru (našel jsem inzerát předchozího majitele
), v rámci trhu je tohle na M54 asi běžná cena momentálně, navíc, jsem to sám na podzim řešil ale dovezl si modrou s M52 z venku...

JaraX - fakt to LPG v tomhle autě je zvěrstvo, to snad i v tý E64... první majitel v tom 40K km ročně pochybuju, že jezdil, a když tak ne na plyn...
samozřejmě přeju úspěšný prodej, tyhle auta šly hrozně nahoru (našel jsem inzerát předchozího majitele

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Mě teda jako větší zvěrstvo přijde ta zmiňovaná R6 v e63 

a R6 v F12?
někomu s M6 E63 může přijít zvěrstvo, že někdo má N62
prostě slabej méněválcovej motor pro něj...
ráno jsme si o tomhle autě psali s Arniem_one, psal jsem mu, že se schválně zeptám na tu fotku kufru, ale nechtěl jsem tady kazit inzerát blbejma dotazama, nicméně vyvinulo se to jak jsem předpokládal - Delta65 sorry
já mám s tím svým M52 spotřebu 11 po městě, 8-9 mimo, to mi nepřijde jako adept na lpg... každopádně za mě je hnus, když někdo tyhle krásný auta vizuálně zkazí bombou v kufru (jsem zvědavej, jestli tam teda je...)
někomu s M6 E63 může přijít zvěrstvo, že někdo má N62

ráno jsme si o tomhle autě psali s Arniem_one, psal jsem mu, že se schválně zeptám na tu fotku kufru, ale nechtěl jsem tady kazit inzerát blbejma dotazama, nicméně vyvinulo se to jak jsem předpokládal - Delta65 sorry

já mám s tím svým M52 spotřebu 11 po městě, 8-9 mimo, to mi nepřijde jako adept na lpg... každopádně za mě je hnus, když někdo tyhle krásný auta vizuálně zkazí bombou v kufru (jsem zvědavej, jestli tam teda je...)
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Jenže tvůj dotaz na fotku kufru je bych řekl naprosto v pořádku a potenciální zájemce zajímat bude, zatímco Pavel jen zbytečně rýpe v inzerátu. Sice jsme na fóru, ale tohle prostě do inzerátu nepatří a doufám, že to tady bude brzy promazáno.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Kde si vzal info,ze ja mam 6valec??JaraX píše:říká člověk co má 6válec v 6er, jestli s tím někdo najel 40k ročně, tak by byl blbej aby jezdil na benzín, když to tomu motoru je jedno. ušetřené peníze může dát třeba do servisu.
up pro pěkný Zko.

Mam 645Ci coz asi vis jaky je v tom motor

tak si tě asi s někym pletu a omlouvám se 

daval to tam clovek, co si to dovezl z nemecka, protoze delal plyn. potkal jsem ho uplne nahodou na benzince loni, kdy to okukoval az zjistil, ze je to jeho bejvaly auto. Ja na to nikdy nejezdil, chtel jsem to vyndat, ale nejak sem se k tomu nikdy nedostal.
Do auta jsem za dobu vlastnictvi nasazel pres 100k, snazil jsem se to mit spolehlivy na jezdeni kamkoliv a v ramci stari i pekny
Snad bych to ani neprodaval, ale uz mam ted hracek moc.
Foto kufru nemam, protoze je to strasny
Je tam velka nadrz co zabira pul kufru. Proste pryc s tim.
Do auta jsem za dobu vlastnictvi nasazel pres 100k, snazil jsem se to mit spolehlivy na jezdeni kamkoliv a v ramci stari i pekny

Snad bych to ani neprodaval, ale uz mam ted hracek moc.
Foto kufru nemam, protoze je to strasny

Je tam velka nadrz co zabira pul kufru. Proste pryc s tim.
zddan01 píše:Delta65 - máš foto kufru?nebo je bomba místo rezervy vzadu za pravým kolem?
Nezmínil předchozí majitel LPG historii - jak, proč, kdo, kdy? (když už je to tady teď téma...)
samozřejmě přeju úspěšný prodej, tyhle auta šly hrozně nahoru (našel jsem inzerát předchozího majitele), v rámci trhu je tohle na M54 asi běžná cena momentálně, navíc, jsem to sám na podzim řešil ale dovezl si modrou s M52 z venku...
Na toto jsem staromodni a jak LPG mam rad tady bych ho nechtwl viz ten kufr. Zajimalo by me jak to vypada zda se to da uveat do normalniho stavu. I kdyz ta cena .....no z3 cupe.
By me fakt zajimalo zda Z3 coupe za tyhle prachy chodi, nebo to jen lidi zkousi?
Z3M by byl sen, moc se mi Z3 coupe libi.
na mobile.de zacinaji 3.0 na cca 12 t. EUR. S nejakou cenou se zacit musi, beztak je to specificky auto a v nabidce je jich malo. Jak jsem psal, vazny zajemce zavola, prijede a kdyz bude sympatickej, usmlouva pomerne hodne 

m1na píše:By me fakt zajimalo zda Z3 coupe za tyhle prachy chodi, nebo to jen lidi zkousi?