Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Automatické sklápanie spätných zrkadiel na BMW E90
Automatické sklápanie spätných zrkadiel na BMW E90
Zdravím, dá sa nejako zrealizovať u BMW E90 že sa pri odomykaní otvárajú spätné zrkadlá a pri uzamknutí zatvárajú ? Má s tým niekto skúsenosť ? Ako je to náročné napr. s finančného hľadiska ? Vdaka za odpoved.
Re: Automatické sklápanie spätných zrkadiel na BMW E90
Záleží na tom, jaký tam máš zrcátka
Dajú sa sklápať ručne , zaujima ma či by to šlo nejak nastaviť na diaľkový ovládač
-
- Kontaktovat uživatele:
Neni to problem... Prijed a muzes si poslechnout jak to muze nebo nemuze v e9x hrat -)
Niekto mi poradil toto - SPIEGEL_KOMFORT_EINKLAPP jak sa to da zrealizovat
A ručně jako myslíš, ze zmáčkneš tlačítko nebo ze do nich mrdneš rukou
Myslim to tak ze ked stlacim na dialkovom ovladaci uzamknutie auta tak sa sklopi spetne zrkadlo , ak by to neslo napriklad tak uspokojil by som sa aj s tym ze ked mrdnem do nho rukou tak sa sklopia oba, to asi treba nejaky motorček do nich aby to fungovalo že
Podle vinka, který jsi psal v jiným vlákně, máš zrcátka el. sklopný. Měl bys mít tlačítko na sklápění u ovládání oken. Pokud to tak je, tak jde nakódovat sklápění přes klíček.
Tak to je super teda,som v tom lajik je to moje prve BMW . Vdaka za informacie a pomoc ohladne tych spätnych zrkadiel .
Možná už pozdě, ale u mé E90 to bylo tak, že aby se skolpila zrcátka, stačilo tlačítko pro zamknutí podržet (cca 2 sec)