Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z4 e85 kam v Praze a okolí do servisu

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
paolo2

Z4 e85 kam v Praze a okolí do servisu

#1 Příspěvek od paolo2 »

Zdravím, tak konečně našel slušný kousek z4 e85 3.0i a potřeboval bych ho dát prohlédnout do servisu někomu znalému aby řekl co je / bude potřeba v brzké době vyměnit, zkrátka aby tam nebylo něco co by nakonec mohlo udělat větší škodu než by bylo zdrávo.

Navíc po koupi postupně slyším takříkajíc i trávu růst, tak mě každý zvuk co pravděpodobně bude normální děsí, však to každý asi trošku zná.

Má smysl přímo bmw, nezruinuje to, případně aby neřekli že je nutné vyměnit úplně vše, nebo je někdo kdo se v tom vyzná, kam jezdíte vy?
JakoobCZ

Re: Z4 e85 kam v Praze a okolí do servisu

#2 Příspěvek od JakoobCZ »

Dle mojí zkušenosti nemá autorizák BMW úplně smysl (Stratos a Bychl). Tragickej přístup a minimum znalostí, resp strašně záleží, na koho natrefíš. Čím dál tím více jsou to jen měniči dílů, takže jak říkáš, aby ti nevyměnili půlku auta. Jediné dobré reference jsem slyšel na Renocar v Čestlicích.

V Praze je nejlepší volba Snejk, ale je totálně zasypanej prací, takže si chvíli počkáš.

Případně pokud je tu nějaký znalejší majitel Zka ;)
tommee

#3 Příspěvek od tommee »

Zko podle mě není žádná velká písemka, zkus Pupíky, BW servis, nebo podobné. V sekci servis tady toho najdeš mnohem víc..
fajfka3

#4 Příspěvek od fajfka3 »

Přes stránku Obsah fora si najdi vlákno se servisy v Praze a dozvíš se víc. Něco už bylo naznačeno. Chce to jen věnovat tomu svůj čas
Odpovědět