Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kamera do auta
- scooter_x
Kamera do auta
Zdravím, rád bych pořídil zaznamovou kameru na čelní sklo do auta, v dnešní době se může hodit. Před rokem dvěma jsem do jiných aut kupoval Eltrinex LS500 GPS, dobrá, ale nevim, jestli není už zase něco lepšího, menšího, nenapadnejsiho. Na ceně celkem nesejde, kvalita je rozhodující - kvalita obrazu, pokud možno i v noci.
Nechci nějakou hračku, co svítí dvěma bílýma diodama i za dne a popisujou to jako noční vidění, co vídám v provozu na jiných autech.
Za tipy a zkušenosti budu rád, a snad nejen já, díky.
Nechci nějakou hračku, co svítí dvěma bílýma diodama i za dne a popisujou to jako noční vidění, co vídám v provozu na jiných autech.
Za tipy a zkušenosti budu rád, a snad nejen já, díky.
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
Re: Kamera do auta
Když jsme u té kamery, má někdo tip na držák na zrcátko? Ty přísavky nic moc
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tady v té sekci už to téma je, řeišl jsem to já, ale chtěl jsem něco se skrytou montáži,tzn bez displayů a kravin, ale nic nakonec.ale třeba už doba šla o něco dál a dá se najít něco zajimavyho.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Na skrytou montáž motorkovou vodotěsnou solo nebo dvojitou: http://www.innovv.com/product a nebo z eBay něco produkce Blackvue.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ja mam od xiaomi.... Za par drobných celkom fajn obraz ... Ze nieje skryta mi nevadi, parking mode tiez ozeliem len trosku mi vadi ze nema gps 

- scooter_x
To Blackvue nevypada spatne. Ma s nim nekdo osobni zkusenosti? S tim cloudovanim zaznamu, kvalitou, drzakem? A s napajenim?
Pripadne jeste neco dalsiho z osobni zkusenosti?
Ja to uplne skryvat nepotrebuju, ale nenapadne by to byt mohlo. Zaroven se mi to nechce uplne davat pred zrcatko, aby pak nebyl oblbnutej/zastinenej senzor svetla na stmivani, popr. FLA. S tim nejaka zkusenost? Displej taky nepotrebuju, proste jen zaznamove zarizeni, z ktereho vytahnu data (SD kartu, pres Wifi a App, Cloud, atd.), kdybych to nahodou v pripade problemu potreboval.
Pripadne jeste neco dalsiho z osobni zkusenosti?
Ja to uplne skryvat nepotrebuju, ale nenapadne by to byt mohlo. Zaroven se mi to nechce uplne davat pred zrcatko, aby pak nebyl oblbnutej/zastinenej senzor svetla na stmivani, popr. FLA. S tim nejaka zkusenost? Displej taky nepotrebuju, proste jen zaznamove zarizeni, z ktereho vytahnu data (SD kartu, pres Wifi a App, Cloud, atd.), kdybych to nahodou v pripade problemu potreboval.
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
Ja som si kúpil VIOFO A119S a som veľmi spokojný
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem koupil tuhle Mio kameru + zadní kamera, bohužel zadní vyzkoušenou nemám, nejsou lidi na montáž.
Nicméně s obrazem videa jsem spokojený, zapisuje GPS souřadnice a momentální rychlost vozu..
https://www.kasa.cz/autokamera-mio-mivu ... ual-cerna/

Nicméně s obrazem videa jsem spokojený, zapisuje GPS souřadnice a momentální rychlost vozu..
https://www.kasa.cz/autokamera-mio-mivu ... ual-cerna/
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
Pár let používám Mio Mivue 358 a naprostá spokojenost
1. zkušenost levná LAMAX kamera do auta DRIVE C3 = Otřesná kvalita záznamu, vypínal se displej, nízké roulišení, SPZ se nedala vůbec číst na záznamu, stále se vypínal displej, 3× jsem reklamoval.
2. zkušenost Kamera do auta TrueCam A4 = Vysoké rozlišní, světelnost záběru = výsledné video o světelné roky lepší než Drive C3.
2. zkušenost Kamera do auta TrueCam A4 = Vysoké rozlišní, světelnost záběru = výsledné video o světelné roky lepší než Drive C3.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Malou kameru bez displaye preferuju, aby nelákala zloděje a mě nerušila při výhledu z auta ven.scooter_x píše:... Ja to uplne skryvat nepotrebuju, ale nenapadne by to byt mohlo. Zaroven se mi to nechce uplne davat pred zrcatko, aby pak nebyl oblbnutej/zastinenej senzor svetla na stmivani, popr. FLA...
Mimochodem nechápu, jak si někdo může přísavkou na sklo umístit 5" navigaci a pak okolo ní koukat ven.
323ti stock condition
323ti stock condition
- vlastnemec
A co máš Ty? Vidím to úplně stejně, furt koukám a nic takového jsem nevybral, v zrcátku mám FLA tak to musím nabastlit jinam asi vedle, do stropnice se mi moc řezat nechce mám alcantaru. Dík za rady a zkušenosti.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Mám Cowon AW1
323ti stock condition
323ti stock condition
Cowon se mi moc moc líbí.
Ale mám MIO MIVUE 785.
Těsně nad zrcátkem
A vejde se přesně do spodního šuplíku na E65/E66
Ale mám MIO MIVUE 785.
Těsně nad zrcátkem

- Přílohy
-
- IMG_0165.JPG (173.39 KiB) Zobrazeno 5198 x
-
- IMG_0166.JPG (173.05 KiB) Zobrazeno 5198 x
-
- IMG_0168.JPG (137.96 KiB) Zobrazeno 5198 x
-
- IMG_0170.JPG (224.68 KiB) Zobrazeno 5198 x
- vlastnemec
Díky už jsem na ni koukal odrazovala mě cena, nakonec asi skončím u něčeho pro moto je tam možnost narvat do ledvin - myslel jsem že máš něco podobného.
Kupca dík za tip ale displayem nic nechcia prosím tě co za hrůzu máš nabastlené na tom zrcátku?
Kupca dík za tip ale displayem nic nechcia prosím tě co za hrůzu máš nabastlené na tom zrcátku?
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde se dá sehnat takový malý držák na Miu.? Mám jen přísavku a je to na prd..kupca píše:Cowon se mi moc moc líbí.
Ale mám MIO MIVUE 785.
Těsně nad zrcátkemA vejde se přesně do spodního šuplíku na E65/E66

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
V ledvinách je to moc nízko, na adaptivní tempomat OK, tomu stačí vidět jen jedno auto vpředu, na důkazy pro nehodu potřebuješ vidět víc.vlastnemec píše:... asi skončím u něčeho pro moto je tam možnost narvat do ledvin ...
323ti stock condition
323ti stock condition
a nebude pak ta cocka porad zajebana? treba pri desti, v zime nebo pri prujezdu komarim stadem? kdyz je vevnitr, tak mam sterace a sem ok
Držák tištěný na 3D tiskárněmatal píše:Kde se dá sehnat takový malý držák na Miu.? Mám jen přísavku a je to na prd..

-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Velmi chytré.!! Kdyby jsi omylem vyrobil dva kusy, tak bych měl zájem..