Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 750i standlicht
E65 750i standlicht
Ahoj chlapáci mohl by mi někdo poradit jak je u 750i řešeno osvětlení kroužků ani jeden na levé straně nesvítí a netuším jak to mají soudruhové s výměnou žárovky nebo co tam je??je pro každý kroužek zvlášť nebo jak to tam je?děkuji za případnou radu...potřebuji už nějak vyměnit aby to svítilo ta hláška na BC mě už rozčiluje-) U e39 to bylo jen na žárovku kterou jsem v pohodě vyměnil ale tady je to nějaké zapeklité..dekuji za každou radu..
Re: E65 750i standlicht
Je tam 1 žárovka na oba kroužky. Ale výměnu ti neporadím. Ještě mě to nepotkalo. Někdo určitě napíše. A nebi zkus youtube.
co je na tom zapeklitého? prostě vyměníš žárovku.
Na YT si najdi jak na to, je to sice trušku sraní, když nevíš jak na to, ale pokud nejsi úplně levý, tak to dáš. Je třeba povolit nárazník, odsunout ho a vytáhnout světlo ven.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
To nekde vyměnit na autě jako xenony?
no možná by to šlo, ale vyndat si světlo je jednodušší, nedělejte z toho vědu.
Pro tebe je to rutina, Jaraxi, ale pro dost lidí nadlidský výkon 
Mě to taky nedělá problém..

Mě to taky nedělá problém..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
tak najdu si postup, vyměním to, a pokud je to na mě moc, zavezu to do servisu kde to maj za hodinu hotový i s předěláváním žárovky aby se nemusela kupovat origo za 900kč
nevidím duvod jezdit s nesvítí žárovkou a spekulovat nad tím.
nevidím duvod jezdit s nesvítí žárovkou a spekulovat nad tím.
Jarax má pravdu. Som do áut úplný amatér ale pred pár dňami keď mi prestali svietiť krúžky na ľavej strane, tak mi netrvalo ani polhodinu a boli vymenené aj s výmenou žiarovky v reflektoríku. Stačilo dať dole štyri skrutky držiace svetlomet, ten povytiahnuť asi 6 cm a mal som voľný prístup k parkovačke. Na tom reflektoríku som potom zbrúsil plast ktorým je pritavená objímka žiarovky k reflektoríku, žiarovku som vymenil a spojil to dokopy epoxidom. Namontoval, priskrutkoval svetlomet späť a hotovo