Nahonobilo sa tu par arfefaktov na predaj, pre vozidla E46 / E53 / E38 / E39 / E83 ... Zaujimave ponuky pre nostalgickych majitelov ocenujucich povodny stav vozidla, bez jeho zohyzdenia roznymi cinskym radiami. Pre dovod galiby s nahravanim obrazkov tuto na forum, davam link na svoj inzerat na slovenskom klube, kvoli obrazkom:
https://www.bmwklub.sk/post1344572.html#p1344572
MK3 Navigacia (CD) - - odskusana a plne funkcna, cd s mapami cita bez problemov. Updatovany software na poslednu verziu 3-63 (v32). Jazyk EN/DE. Mozem pridat aj CD s mapou okolia. Posledne mapy pre tento skvost su bohuzial z roku 2015. Cena 85eur.
MK4 Navigacia (DVD) s cestinou - ... pouzivana, odskusana a plne funkcna, cita bez problemov. Updatovany soft na poslednu verziu. Moznost nahladu mapy v 3d mode a rozdelenie obrazovky split&screen. Menu je v cestine. Cena 170eur PREDANE
MK4 Navigacia (DVD) , jedna sa o zgeneralkovany pristroj - novy laser v mechanike, zgeneralkovany chipset na doske. Soft posledna verzia. Moznost nahladu mapy v 3d mode a rozdelenie obrazovky split&screen. Jazyk klasika DE/EN/F. Na pristroj prislucha zaruka 6 mesiacov. Cena 230eur PREDANE
BM54 Radiomodul - upgradovany novym a lepsim koncakom. Vsetko plne funkcne, odskusane. Cena 170eur PREDANE
BM54 Radiomodul - plne funkcny, odskusany, vsetky kanaly v poriadku. Je v povodnom stave, nebol opravovany. Cena 130eur PREDANE
Cd Menic MP3 pre horeuvedene vozidla , t.j. dokaze prehravat MP3 priamo z CD z menica, samozrejme s magazinom. Cena 130eur PREDANE
CD Menic - klasika na CD, z roku 97. Testovany a plne funkcny, s magazinom, prehrava bez problemov aj napalovane CD. Cena 30eur.
CD Menic - klasika na CD, z roku 2004. Testovany a plne funkcny, s magazinom, prehrava bez problemov aj napalovane CD. Trosku zadrhavaju dvierka ale vsetko plne funkcne. Cena 45eur. PREDANE
E53 Bordmonitor 16:9 (kazeta), rok 2005, objektivne velmi dobry stav bez nejakych vacsich poskodeni a skrabancov, len male znamky opotrebovania, kolieska hlasitosti nezodrane a v poriadku. Displej bez problemu (ziadny vypadane pixely alebo flaky). Kazetak som bohuzial netestoval, jedinu kazetu co som mal, mi pozul madarsky magnetofon BRG MK25 (ale on si to uz moze dovolit)... (pozn. Nevhodny pre E39/E38!) Cena 150eur. PREDANE
Ak by niekto zhanal, mam tu este nejake 16:9 bordmonitory z E46, E53, (s vadnymi displejmi ktore su na vymenu kvoli flakom), ak by niekto potreboval na ND.
E53/E39 Radio Business MP3 - zriedkava verzia radia, ktora podporuje aj prehravanie MP3 priamo z CD, vyborny stav. Do vozidiel ktore maju MID displej a novy steker s plochymi pinmi. V pripade instalacie do starsieho, treba dokupit adapter z okruhlych na ploche piny, ako aj adapter pre antenu, ktora ma inu pripojku. Cena 140eur
E53/E39 Radio Business CD - fungel nove, nepouzite, nikdy nenamontovane. Stary steker s gulatymi pinmi. Pre vozidla s MID displejom. Radio ma ovladanie cd menica, takze nie je problem dopojit aj vselijake interfejsy, vid dolu dension gateway. Cena 120eur.
E46 Radio Business CD MP3 - verzia ktora prehrava aj MP3. Steker s gulatymi pinmi (E46). Velmi dobry stav, neopotrebovane. Cena 130eur
Dension Gateway 300 - Interface pre horeuvedene vozidla - prehravanie hudby z USB, Iphone, atd - pre vozidla s radiami s okruhlymi kontaktami (17pin). Je nutne mat radio s ovladanim CD menica (cize ma pripojku pre ovladanie cd menica) Pre funkcie a dalsie info je potrebne sa pozriet na stranku dension:
https://www.dension.com/automotive/prod ... ateway-300
pripadne si dovolim pouzit link zo slovenskeho fora:
bmw3-e46/e46-prehravanie-mp3-dension-gateway-300-komplet-navod-t23086.html
Chyba tam ten predlzovaci usb kablik, mozno ho niekde najdem. Pripadne prislusenstvo pre pripojenie ipod apd, nutne dokupit. Neposkytujem ziadne instalacne sluzby, je nutne to instalovat a dalej sa s tym zaoberat vo vlastnej rezii. Cena 60eur
GROM USB/BT Interface - pre horeuvedene vozidla s radiomodulom BM54 - pripaja sa vzadu v kufri namiesto CD menica. AK vozidlo nema CD menic, je nutne ich dopojit.... Koncovky by som mozno niekde nasiel, aj ked zato nerucim. Je k tomu aj BT antena, je mozne aj telefonovat resp. prehravat hudbu cez BT. Pre referenciu:
https://gromaudio.com/store/usb_adapter ... r_kit.html
Neposkytujem ziadne instalacne sluzby, je nutne to instalovat a dalej sa s tym zaoberat vo vlastnej rezii. V pripade instalacie k normalnemu radiu (nie k bm54) je nutne dokupit inu kabelaz v cene cca 22usd (bez dopravy). Cena 100eur
Vsetky veci predavam ako pouzite. Kazda jedna je odskusana a plne funkcna. Bohuzial s pochopitelnych dovodov u pouzivanych veci tohto charakteru, nie je mozne dat ziadnu zaruku do buducna na ich funkcnost. T.j. nemozem byt zodpovedny zato, ze sa nieco moze o par mesiacov pripadne pokazit.... S vynimkou MK4 navi, tretej zvrchu, na ktoru davam zaruku ako je uvedene v popise. Nejake foto na linku uvedenom navrchu prispevku. Prosim kontakt cez SZ.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.