Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW F10/F11 nebo audi a6
Re: BMW F10/F11 nebo audi a6
Tak vzhledem k tomu ze se opravama bmw nezivim tak je logicke ze jsem jich stovky nevidel. Ty ale asi taky ne, vsude pises ze ty sroty neopravujes a ze by jsi s tim kazdeho vyhnal. Tak bych doporucil ubrat ega , pridat respektu k ostatnim nazorum a nemyslet ze jen ten tvuj je spravny...
A ted zpatky k tematu
A ted zpatky k tematu
já Fka i nafty dělám, jezdí mi sem par, abych nezapoměl jak je to špatny, + cca je denně někdo vola s nějakým Fkem, Ečkovou naftovou atd, kterýho prostě odmítnu.
ono co si budem povídat, dobře se na tom vydělá. na nějaké E90 v benzínu co jsem třeba dělal včera kde jsme za 16 tisíc měli repas altíku, celej novej starter, repas disa klapky, těsnění sání, nějaký čistiíce tak tam člověk moc nevydělá.
ono co si budem povídat, dobře se na tom vydělá. na nějaké E90 v benzínu co jsem třeba dělal včera kde jsme za 16 tisíc měli repas altíku, celej novej starter, repas disa klapky, těsnění sání, nějaký čistiíce tak tam člověk moc nevydělá.
Já naopak myslím, že se na tom až tak dobře nevydělává, protože pětky si většinou kupují lidi, co opraví jen to co upadne a to ještě lepící páskou. Průměrně mají i dost nízké nároky na kvalitu interiéru, vrzání apod., jak koukám. Ale to je problém všeobecně rychle se snižující kvality německých aut a hlavně prvních majitelů, kteří ty nedoparky stejně vždycky koupí jen kvůli značce. Audi na tom není o nic lépe.
PS: v f11 hlavně nezapínat stěrače
PS: v f11 hlavně nezapínat stěrače

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... um=android
Co si o tom myslíte? Za ty prachy, je to dle mého hodně zajímavé.
Co si o tom myslíte? Za ty prachy, je to dle mého hodně zajímavé.
3 kila stoji pekna e60/61.... vubec nad tim ani nepremyslej.
3 kila za e60 mi přijde dost, za tak starý auto? Co je špatného na té f11?
lidi si kupujou velký dieslový auta jen pro to, aby s nima jezdili tak málo ? Kor v raichu? Já bych to viděl na skoro dvojnásobnej nájezd nebo se tam něco s.re. 

Myslim ze spatne na ni bude uplne vse za ty prachy.. Navrch huj, vespod fuj.
Proč ne? Já mám na 12 let starým autu 120 tis. kmnaturella píše:lidi si kupujou velký dieslový auta jen pro to, aby s nima jezdili tak málo ?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Právě že ta cena je podězřele nízká, ale vypadá dobře 

Nezkousel jsem mu psat, ale bude to na 90% fejkovej inzerat.
ty, jo, hned všechno prodám včetně manželky a jdu si koupit fko

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
To jsou dobry zvasty

ten člověk je asi na fetu 
jak tam chválil ten interier že je kvalitní a robustní.
a nejlepší nafta 3.0D?

jak tam chválil ten interier že je kvalitní a robustní.
a nejlepší nafta 3.0D?
je pravda ze xdrive se nad 130kmh stava zadokolou ?
Ja ze když jezdivam do Liberce po dalnici z Turnova, a je mokro, tak se svým xdrive to tam honim klidne 160-180 a uklidňuju se tim ze xdrive v tech zatáčkách bude vic drzet nez zadokoly..
Ja ze když jezdivam do Liberce po dalnici z Turnova, a je mokro, tak se svým xdrive to tam honim klidne 160-180 a uklidňuju se tim ze xdrive v tech zatáčkách bude vic drzet nez zadokoly..
ano.
mě se strašně líbí jak tady ty svoje auta všichni chválite do nebes, ale vůbec o nic o tom nevíte.
zkuste si něco nastudovat, doporučuju školící PDF od BMW, tam se dozvíte stovky věcí.
mě se strašně líbí jak tady ty svoje auta všichni chválite do nebes, ale vůbec o nic o tom nevíte.
zkuste si něco nastudovat, doporučuju školící PDF od BMW, tam se dozvíte stovky věcí.
- Itchythefirst
Ahoj, nejakej link, kde by se dali stahnout? Pripadne jinou informaci, kde se daji sehnat, ci jak se to jmenuje v originalu?JaraX píše:ano.

V tomhle je super Audi, kde je Quattro od A4 vys stala ctyrkolka. Je to dost znat treba kdyz jedes rychle ve vyjetych kolejich.Jirke píše:je pravda ze xdrive se nad 130kmh stava zadokolou ?
Btw. spousta lidi si mysli ze xDrive je haldex...JaraX píše:ano.
Ja sem si nebyl jistej jak to je s tim odpojovanim nad 130kmh, tak sem to chtěl slyset natvrdo. Bylo mi vždycky divny, proc když jedu kolem 100kmh mam spotrebu ne o tolik nižší jako když jedu 150kmh.
Myslet si, ze te 4kolka podrzi v zatackach jo hoodne naivni zvlaste v techto rychlostech. Nahon na 4kola je dobry akorat pro lepsi trakci pro pohyb vpred (mysleno akceleraci a rozjezd) a tim to konci. Jak to jednou "urves" v zatacce tak ti nepomuze nic zvlaste u tak tezkeho auta. Doporucji jit si "zablbnout" na zasnezenou kluzkou plochu...Jirke píše:je pravda ze xdrive se nad 130kmh stava zadokolou ?