Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Delši, (pomalý) start, škytá. F31 2013
Delši, (pomalý) start, škytá. F31 2013
Hoši, zdravím!!
Mám prosbu a následně bych rád vyřešil problem se startem, přijde mi že start je pomalý a nakonec chytne normálně.... ale točí start, který neproběna první otočku. Je to dvoulitr 135 kw r.v. 2013
Mám prosbu a následně bych rád vyřešil problem se startem, přijde mi že start je pomalý a nakonec chytne normálně.... ale točí start, který neproběna první otočku. Je to dvoulitr 135 kw r.v. 2013
Re: Delši, (pomalý) start, škytá. F31 2013
Někdo nějaký nápady ??
Mam to same auto, dela mi to cca 1x z 20 startovani. V servisu nic nenasli, diagnostika pindala neco o slabe baterce, ale baterka je OK. V ramci CarGarrantie mi vymenili IBS, problem stejny.
Proste 1x z cca dvaceti to toci jako by byla "slaba baterka" a to treba i po ujeti 500km.
Ale nastartuje vzdy - ted mam 205 tisic km, nikdy me nikde nenechalo, na "garancky" jezdim kazdych 15000km - Nejdrazsi vec co jsem menil, byly rozvody ve 170000km.
Proste 1x z cca dvaceti to toci jako by byla "slaba baterka" a to treba i po ujeti 500km.
Ale nastartuje vzdy - ted mam 205 tisic km, nikdy me nikde nenechalo, na "garancky" jezdim kazdych 15000km - Nejdrazsi vec co jsem menil, byly rozvody ve 170000km.
Nemůže být zakopaný pes přímo ve starteru? Udělat repas, přepouzdrovat atd?
Mozne to je, jelikoz mi to dela "od novoty" ted uz to nejak neresim. Zadny autorizovany servis na to neprisel a pritom jsem jim to hlasil pri kazde garancce, odbyli me s tim at si dobiju baterku, nakonec tedy vymenili dle doporuceni neautar. servisu IBS.laik píše:Nemůže být zakopaný pes přímo ve starteru? Udělat repas, přepouzdrovat atd?
roman007 píše:Mozne to je, jelikoz mi to dela "od novoty" ted uz to nejak neresim. Zadny autorizovany servis na to neprisel a pritom jsem jim to hlasil pri kazde garancce, odbyli me s tim at si dobiju baterku, nakonec tedy vymenili dle doporuceni neautar. servisu IBS.laik píše:Nemůže být zakopaný pes přímo ve starteru? Udělat repas, přepouzdrovat atd?
UPDATE: Tak dnes mi starter shorel

https://uloz.to/!hBjhibnHZoF5/f80f66d0- ... a2dc4d-jpg
Tak konečně můj první správný tip
Jen škoda, žes ho nechal umřít, třeba se dal zachránit.
, třeba to pomůže Filipovi

Jen škoda, žes ho nechal umřít, třeba se dal zachránit.

Kluci tak startej je opraven. Ale problem pretrvava. Baterka dava 700 amper a mela by davat 900. Tak zitra by mela prijit nova. Heste jedna vec, ten start and stop me fakt neba, nevite jak ho na dobro vypnout ???
Tak Start/Stop jsem si nechal deaktivovat ihned
Ma obracenou funkci, pamatuje si postedni stav.
Cena cca 1000,- a dalsi "voloviny" jako sportovni displeje, ctyrblik, ukazatel aktualni rychlosti, DVD za jizdy....
U me po vymene starteru vse OK.
Ted mimo tema co me stve nejvic, je ze mi vrzaji plasty u dveri (nad klikou jak je tam to led osvetleni)
Mam najeto 210000km a vrze to jak trojkova oktavka po 80tis

Cena cca 1000,- a dalsi "voloviny" jako sportovni displeje, ctyrblik, ukazatel aktualni rychlosti, DVD za jizdy....
U me po vymene starteru vse OK.
Ted mimo tema co me stve nejvic, je ze mi vrzaji plasty u dveri (nad klikou jak je tam to led osvetleni)
Mam najeto 210000km a vrze to jak trojkova oktavka po 80tis

Zdravim, tak za chvili jedem pro novou baterii. Plasty mi vrzou u spolujezdce na pravych dverich... a jsem z toho na prasky 

Presne na prave strane u spolujezdce i me
ale probiralo se to myslim na slovenskem bmw foru.