Zdravím, potřebuju poradit s problémem který řeším už několik měsíců.
Auto vždy jednou za čas z ničeho nic spadne do nouzáku a rozsvítí se kontrolka motoru.
Motor škube, nemá výkon a auto má tendenci chcípat.
Za pár hodin znovu nastartuju, po chvíli kontrolky zhasnout a auto jede naprosto normálně.
Ani v systému nejsou žádný chyby. Už jsem na autě vyměnil všechno možný jako svíčky, cívky,
škrtící klapku atd. Auto bylo 3x na scanu elektriky a nic nenašli. Ani diagnostika nic nehlásí.
Už jsem z toho zoufalej. Jelikož se chyby v systému samy vynulují a auto pak jede normálně tak usuzuju že by to měl být problém v eklektrice. Pokud by s tím měl někdo zkušenost, nebo by poradil budu fakt rád.
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e63 650i - problém s elektrikou
e63 650i - problém s elektrikou
Naposledy upravil(a) 650i_VD dne úte 11.09.2018 08:32, celkem upraveno 2 x.
Re: 650i Problém s elektrikou.
Doplň si ještě model. Respektive kód motoru
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Re: 650i Problém s elektrikou.
Chod na origo diag. Pokiaľ motor spadne do núdzaku, chyba tam musí byť 100% zapísaná.
Re: 650i E63 Problém s elektrikou.
Na origo diagnostice jsem byl. Problém je, že než na tu diagnostiku dojedu tak už je ta chyba v systému zas vynulovaná.
- Itchythefirst
To je nejake divne. Ze prestane svitit kontrolka motoru se stava, ale chyba byva zapsana v ridici jednotce stale, vcetne casu, kdy se stala, najezdu atd...
Napada me, ze to muze delat lambda sonda, ale to by se take projevilo na diagnostice (origo, ne te srandovni v telefonu treba).
Napada me, ze to muze delat lambda sonda, ale to by se take projevilo na diagnostice (origo, ne te srandovni v telefonu treba).
zajed za někym kdo N62 rozumí a budeš to mít vyřešené rychle.
A víte o někom takovém, nejlépe ve východních čechách?
Z východních Čech to do Olomouce nemáš daleko ne? Tak se zkus se objednat přímo k Jaraxovi. Asi těžko budeš hledat většího odborníka na tyto motory.